LØRDAG 14. SEP 2024 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 140KR

THE MUKHERJEE DEVELOPMENT

Loppen byder på en sand musikalsk lykkepille, når ambassadørerne for solskin og håndspillet musik, The Mukherjee Development, giver koncert den 14. september! Kvintetten er ikke selv meget for at blive sat i en genrekasse, men skal man løfte sløret lidt for bandets soniske univers, har vi nok at gøre med kvalitetsbevidst indie-rock tilsat en smule psych og rigelige mængder musikalsk virtousitet. 

Tom Petty møder Coldplay. Intens og insisterende energi møder dyb balance. Nogle af landets måske dygtigste musikere mødes, åndehullerne opstår, og tanken er fri. Dér har du TheMukherjee Development.

Du kan opleve bandets svævende og melodiske tag på syrerocken på bandets nyeste album ’Should I Dance For You?’, som allerede flyver nu. Det er efterfølgeren til det roste album Burnin’ Time, som blev flittigt spillet på radioen.

For bandet, der–udover dansk/amerikanske/indiske frontmand, Oscar Mukherjee, bl.a. består af sværvægtere fra Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith, er 'Should I Dance For You?' den nemme to’er. For det var hele præmissen for albummet. "Ro på", sagde kvintetten til hinanden.

"Vi helliger processen. Vi vil skabe et sprog sammen – og sammen med vores publikum. Vi er venner, har været i branchen i mange år, alting går så stærkt,og lige her, hvor vi er, skriver vi vedkommende sange i en travl tidsalder. Sange, folk har brug for. Vi har lyst til at ruste folk til at huske at være kreative midt i et lidt for højt tempo. Vi vil skrive os ind i fællesskabet, for det er dét, det hele handler om", fortæller Oscar Mukherjee.

Mukherjee er ham, der skriver ordene og sangene i samarbejde med ’kollektivet’ – bandet. Og hvis du spørger dem selv, har de ikke travlt. De holder fast i kernen, tager de skarpe sving, hvis de har lyst, vil ikke genrebestemmes, og er en slags ambassadører for solskin og musik, du ikke finder mere velspillet på den danskemusikscene.

Få din dosis af septembersolskin og håndlavet musik den 14. september på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 14. sep 2024
Add to Calendar