LØRDAG 13. NOV 2021 - KL 19.00
ENTRÉ: 250KR

OBS. KONCERTEN RYKKES I STORE VEGA!

MOLCHAT DOMA(BY)

TOM & HIS COMPUTER (DJ-SET)

OBS. Grundet den store efterspørgsel er koncerten med Molchat Doma rykket i Store VEGA. Din billet til Loppen gælder naturligvis også i VEGA. Husk gyldigt Coronapas! 

Det kører ret godt for de belarussiske new wavere i Molchat Doma for tiden. Sidste år udgav de deres tredje album Monument, blev signet på Sacred Bones, blev et Tik-Tok-fænomen og er annonceret til næste års Primavera festival. Oven i alt dét gik deres koncert på Loppen udsolgt på ingen tid, og Molchat Doma kan derfor nu opleves live i Store VEGA d. 13. november.

Molchat Doma blev grundlagt i 2017 i Minsk, Belarus, og står musikalsk ved skæringspunktet mellem post-punk, new-wave og synth-pop. Oprindeligt er bandet inspireret af 1980'ernes russiske rock fra perestrojka æraen og i særdeleshed bandet Kino. Musikken er mørk, men alligevel dansabel, og med en tung dosis goth-etos, som får musikken til at minde om forgangsmestrene i Joy Division, The Cure og Depeche Mode. Men tag ikke fejl: Molchat Doma skaber en lyd, der er umiskendelig deres egen.

Trioen bestående af Egor Shkutko, der synger de russiske tekster med dyb monotoni, Roman Komogortsev på guitar, synths og trommemaskine, og Pavel Kozlov på bas og synths er på få år blevet et hypet band. Deres to første pladeudgivelser С крыш наших домов (2017) og Этажи (2018), gik lynhurtigt udsolgt og er lige nu højt efterspurgte varer på pladesamlermarkedet. Sidste år fulgte den store, virale opmærksomhed med samt en pladekontrakt med det amerikanske pladeselskab Sacred Bones Records. 

På trods af bandets nyligt, store popularitet og utallige udsolgte koncerter i alt fra London, Warszawa, Helsinki, Beograd og Berlin, flyver trioen stadig under radaren i deres hjemlige Belarus. Men nok ikke meget længere. Trioen er nemlig allerede annonceret på næste års Primavera festival og flere festivaler rygtes at følge efter. 

Skal du have chancen for at opleve Molchat Doma live inden de store festivaler trækker, er det med at holde sig til på Ticketmaster, hvor billetsalget til koncerten på VEGA er i fuld gang!

SUPPORT: TOM & HIS COMPUTER
Thomas Bertelsen er en veteran på den københavnske musikscene, hvor han har huseret i mere end 20 år. Under navnet TOM And His Computer har han i fem år udgivet musik, hvor han fusionerer de nyeste teknologier med gamle og kreerer friske lyde med udstyr, der ikke kun er forældet men nogle gange slet ikke fungerer overhovedet. TOM And His Computer udgav debutalbummet ‘Future Ruins’  sidste år på Trentemøllers label In My Room.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 13. nov 2021
Add to Calendar