FREDAG 27. MAJ 2022 - KL 21.00
ENTRÉ: 110KR

MODEST

'FRIEND' RELEASE

ALTO ARIA

Modest kom på manges læber tilbage i 2017, da de indtog Rising-scenen på Roskilde Festival med blot to dobbeltsingler på bagen. Nu er de aarhusianske post-punkere endelig klar med deres debutalbum, Friends, som fejres med en releasekoncert på Loppen fredag d. 27. maj, hvor Alto Aria er inviteret med som special guest!​

"Pretty Sure It's Honest" sang Julius Lykke i 2017 i front for Modest på den skramlede og vuggende debutsingle, "Pride", der gav de unge, aarhusianske post-punkere en start på karrieren, som de fleste bands kun kan drømme om. Samme år stod bandet nemlig på både Roskilde Festival, SPOT Festival og gav sågar koncerter i både London og Cambridge.

Året efter udgav de ”Please Keep an Eye on Me”, der røg direkte i rotation på P6 Beat. Sangen kunne også findes på den længe ventede debut-EP, For the Better, som udkom i 2019 til flot omtale herhjemme:

"Fra at være et band, man skulle holde øje med i det danske musiklandskab, er Modest blevet et band, man skal lytte til"
- Soundvenue (4/6) 

Efter flere års arbejde er bandet nu endelig klar med deres første fuldlængde album, Friends, som sammen med singleforløberen, ”Won’t Be the Last”, tager udgangspunkt i den sorg, der følger med at miste. Forsanger og tekstforfatter Julius Lykke mistede nemlig desværre sin mor, og han har i sin sangskrivning blandt andet fokuseret på den ensomhed og fremmedgørelse, man kan opleve i sin sorgproces.

Det er tydeligt at høre, hvordan Modests lyd er vokset siden deres sidste udgivelse, og "Won't Be the Last" lover ufatteligt godt for resten af debutalbummet, der udkommer d. 6. maj. Vær med til at fejre det, når bandet vender tilbage til Loppen og fejrer udgivelsen fredag d. 27. maj med Alto Aria som special guest.

Alto Aria er navnet på Maria Leth Schütze’s soloprojekt. Med projektet undersøger hun relationer mellem akustisk og elektronisk lyd, og fokuserer på transformation og transition som indgangsvinkel til sin musik.

Med hendes debutalbum, Tides, som blev udgivet gennem Rhizome, sætter Maria fokus på tidevand, at blive en krop af vand og altings forgængelighed. Til foråret udgiver hun desuden albummet, Sowing Worlds.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. maj 2022
Add to Calendar