FREDAG 03. MAJ 2024 - KL 21.00
ENTRÉ: 200KR

MICHAEL MARCAGI(US)

JUDY BLANK(NL/US)

Michael Marcagi bringer Cincinnatis friskeste bud på singer-songwritergenren til Loppen den 3. maj 2024!

Den amerikanske singer-songwriter, Michael Marcagi, er et af de sjældne eksempler på, hvordan succes i musikbranchen ikke blot kræver den helt rigtig timing, men også rigelige mængder talent. Det hele vendte i hvert fald næsten over en nat for Marcagi, efter han postede teaser for sin single "Scared to Start" på TikTok. På en dag fik klippet 700,000 visninger, og det åbnede døre for Marcargi, der kort efter blev signet på Warner Records. 

Den Cincinnati-fødte musiker spillede tidligere i alt-rock bandet, The Heavy Hours, men valgte i 2023 efter 4 år at tage springet og udforske hans John Prine-inspirerede impulser og dedikere sig fuldkommet til Americana- og folk. Marcagis musik er simple, guitarbårne sange bakket op af trofast, traditionel percussion, hvor det lyriske univers kredser sig om åbne vidder, fantasier om en enklere tilværelse og drømmende eskapisme. 

Den 9. februar udkom Marcargis debut-EP, American Romance, og i den forbindelse drager Marcargi på en Europatourné, der også lægger vejen omkring Loppen. Vi ses!

JUDY BLANK

 

Hvis Judy Blank fortalte dig, at hun var opvokset i en by nær det sydlige Californiens strande, ville du sikkert tro på hende - men intet kunne være længere fra sandheden. Den blå-øjede indie folk sangerinde er tværtimod opvokset i den grå og våde by Utrecht i Nederlandene, men Blank er nu flyttet til Nashville, hvor hendes eklektiske lyd absolut hører mere hjemme. 

I Judy Blanks musikalske univers mødes 60’er pigegruppe-pop med indie/garage rock, uden Blank nogensinde går på kompromis med singer-songwriter genrens karakteristiske intimitet og nærhed. Om Blank spiller med et fuldt band i en mørk bar eller i et stille teater med intet andet end en guitar, fortryller hun dig med hendes finurlige sange, magnetiske scenetilstedeværelse og knivskarpe, relaterbare tekster.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 03. maj 2024
Add to Calendar