SØNDAG 08. SEP 2024 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 170KR

MAUSTETYTÖT(FI)

Maustetytöt - direkte oversat fra finsk til 'Spice Girls' - bevægede sig for alvor ud af Findlands mørke skove, da de medvirkede i den Cannes-prisvindende film 'Fallen Leaves'. Nu kommer skandinaviens mest upbeat pop-duo med de mest triste tekster til Loppen søndag den 8. september! 

Søsterduoen Maustetytöt har for længst opnået kultstatus i hjemlandet Finland. Kaisa og Anna Karjalainens catchy og dystre pop kom dog for alvor ud fra de finske skoves mørke, da de medvirkede i den legendariske instruktør Aki Kaurismäkis Cannes-nomirede og prisvindende mørke komedie Fallen Leaves.

Hvis man lytte til Maustetytöts musik, kan det heller ikke undre nogen at de er endt i en mørk komedie. Duoens indie-pop er en uimodståelig kombination af fængslende melodier og hyperrealistiske tekster, som enhver med bare den mindste hang til sortsind og pessimisme kan relatere til. De upbeat pop-baskere bliver ligeledes leveret med en lakonisk attitude og tør humor live, hvor søstrene ofte performer med deres jernblik nonchalant gemt bag solbriller. 

Maustetytöts debutsingle "Tein kailottorivini väärin" udkom i 2019 og blev med det samme et hit med over 10 millioner streams på Spotify. Siden da har duoen ufgivet 3 albums, der igen og igen ender på toppen af de finske hitlister. 

Kom og få din dosis solskinspop tilsat riglige mængder ærkeskandinavisk pessimisme og tristesse på Loppen søndag den 8. september!

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 08. sep 2024
Add to Calendar