FREDAG 05. DEC 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 55KR

DE HØJE HÆLE

MADS MOURITZ & HÆLERNE

DANGHERA

100 procent håndrullet rockaften!

De Høje Hæle er, som et uægte barn af punk og Gasolin eller Shu-bi-dua, en helt unik blanding af punk og folkelighed og kan med deres hæsblæsende en- to-tre-takter og deres danske tekstunivers i et udkokset hverdagssprog afvæbne enhver. Nogle synes, De Høje Hæle er Danmarks bedste punkband. Nogle synes slet ikke, de er et punkband. Men de fleste af dem der har været til deres koncerter verden over synes enige om, at de er et i særklasse svedigt band!

Denne aften på Loppen teamer ‘Hælene’ op med ‘Hælerne’. Et brag af en dansksproget rockaften, som længe har være på ønskelisten hos begge orkestre. Mads Mouritz & Hælerne stjæler den sorte mands countryblues og sælger den videre iklædt en dansk vinterfrakke med afghanerpels. Moderne danske viser pakket ind i rowdy kraut-blues med Poul Dissing og Beefeaters i bagagen.

Bandet indspillede debut EP'en fra 2013 med stjerneproduceren Roger Moutenot, der bl.a har Lou Reed og Yo La Tengo på cv’et. ‘Lige til en musikalsk vinterforelskelse’ skrev Kim Skotte i Politikken og gav 5 hjerter da debut EP’en udkom sidste år. Teksterne er blevet til i samarbejde med Peter H. Olesen, og musikken er håndspillet af Hælerne, der foruden Mouritz består af guitaristen Kristoffer Munck Mortensen fra Mellemblond, bassisten Anders Wallin (The Gun) og bandets nye trommeslager, som præsenteres på aftenen.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 05. dec 2014
Add to Calendar