FREDAG 17. DEC 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

PARDANS

BAR ITALIA(UK)

OBS! Koncerten er aflyst. Billetkøbere vil snarest modtage mail fra Tikkio med info om refusion eller konvertering af billetter til gavekort, så hold øje med mailindbakken.

Fredag d. 17. december inviterer madcyril til vaskeægte x-mas saloon, hvor du både kan opleve britiske bar italia og Pardans. madcyril er skabt ud fra Emma Acs og Sofie Wesths vision om den perfekte aften med plads til at udleve sig selv og musikken - i grænselandet mellem sensorisk fest og opfordrer til legende galskab. Glæd dig!

Hunden Pardans glammer igen. Vi glæder os ekstremt meget til at de spiller deres første liveshow i Danmark siden deres legendariske Roskilde koncert i 2019. De unge vidunderdrenge spillede en vild energifyldt koncert der blev beskrevet som kurrende tonalitet og undergangsstemning.

"Formet i 2015, 18 år og afsted. Nu drejer det sig om ny musik!" - Pardans

De har lige været i studiet og arbejde på en ny plade, så hvis du gerne vil have et hint af hvordan det lyder, så er det i aften du skal komme ind og se dit yndlingsrockband.

“Rent faktisk var jeg ret sikker på, at jeg hadede det [...] Stilen er som nævnt avantgarde punk krydret med noget man kunne kalde sangfordrag, universet er dunkelt, jazzet i struktur og på sin vis velspillet og stemningsmættet. Men jeg tror ikke på det. Og det rører ikke noget i mig” - GFR

“Det er ikke blot en efterabning af de tydelige forbilleder i Iceage og Marching Church, for Pardans drager også på inspirationer fra den aarhusianske rockscene” - Soundvenue

“You guys need to play more gigs! The one you did at Roskilde was best of the year hands down - and on my top five of all-time best easily. Come back please! Where are you?” - Niceone (Youtube)

Hvem er det London-baserede undergrundsband bar italia? Det er i hvert fald NINA (Nina Cristante), der ad flere omgange har samarbejdet med bl.a. Mica Levi, Brynje/Agnes Hartvig og Dean Blunt. Sidstnævntes præsens på bar italias seneste albums ’Quarrel’ og ”bedhead’ er ikke til at tage fejl af og begge udspil blev selvsagt også udgivet på Blunts label, World Music.

Lyden bærer præg af 90/00’ernes bedroom-guitar-æstetik, det er indie-lo/fi og umiddelbart enkelt i sit udtryk, uden overhovedet at være det.

it was madcyril
I like that, turn it up

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 17. dec 2021
Add to Calendar