TORSDAG 22. AUG 2024 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 130KR

OUT OF OFFICE PRESENTS

LIBRARY CARD(NL)

ROYAL HIGHNESS

Rotterdams rockscene trives i største stil, og den 22. august præsenterer Out of Office en lille nederlandsk/dansk rockudveksling, når post-punkerne fra Library Card og den danske blues-punk undergrundssupergruppe Royal Highness - bestående af medlemmer fra Gäy, Pacific Swell og Pardans - mødes i et double headliner show på Loppen!

LIBRARY CARD

Ekspressive og velovervejde, rå og melodiske, introverte, men eksplosive - Library Card er et band, der forstår at spille på kontraster. Bandet har længe rørt på sig i Rotterdams bugnende rock-undergrund, og nu er de klar til at prøve kræfter med Københan, når de giver koncert på Loppen den 22. august!

Bandets kontrastfyldte udtryk afspejles også  de fire tætknyttede, men meget forskellige bandmedlemmer. Kvartetten begyndte deres musikalske samarbejde i 2021, og det er nok ikke at antage for meget, hvis man kan mærke at den periodes frustrationer og ængstelighed har smittet af på bandets musik. 

Library Card flukturerer rastløst mellem skæv post-punk, storslået post-rock og energisk garagerock, og selv i en by som Rotterdam, der er mættet med guitarmusik, formår Library Card at skilde sig ud. 

ROYAL HIGHNESS

Royal Highness er Danmarks nyeste udfordrere til det musikalske verdensherredømme. Bandet består af Adam Peleg (Pacific Swell), Patrick Rathbun (Pardans, Gäy), Asger Overgaard (Gäy) og Öskar Dinesen (Pardans, Ecstasy in Order) og spiller intens rockmusik med rødderne solidt plantet i jorden og ambitionerne rettet mod skyerne, hvor det musik man troede var familiært bliver vendt, drejet, knust og sammensat igen i et kalejdoskop af ekstatisk musikalitet.

Indflydelserne spænder bredt. Fra et udgangspunkt i en eksperimenterende blues-punk bliver der trukket tråde til blandt andet country, jazz, progressiv rock og klassisk musik. Det rå og det ømme, det umiddelbare og det tænkte komplementerer og afveksler hinanden på en måde hvor modsætningerne opløses i en opløftende ny enhed.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 22. aug 2024
Add to Calendar