LØRDAG 30. OKT 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 110KR

LEIZURE

BEDLAM BOYS

Efter en udsolgt koncert på Loppen i oktober sidste år, står vi d. 30. oktober igen klar til at tage imod no wave-bandet Leizure, som til foråret drager på danmarksturné. Foruden Leizures støjende og avantgardistiske postpunk, kan du også se frem til at opleve århusianske Bedlam Boys. 

På kort tid har de unge københavnske postpunkere i Leizure høstet fans og flotte anmeldelser. Og med god grund, for bandet skriver sange, der slår pusten ud af dig, og kombineret med deres kompromisløse æstetik, er de et eksplosivt bekendtskab på en scene. Med koket og dyriske bevægelser indtager frontmand Zakarias Sanderson salen, for det ene øjeblik at croone sig blidt ind i dit hjerte, og det næste flår han det ud af dit bryst og brøler mod himlen.

Det københavnske band tog sine spæde skridt i begyndelsen af 2016, hvor Sanderson havde krænget sin sjæl ud på papir - med drømmen om at sætte lyd på, i et fuldblods-rockband. Med en fælles kærlighed til post-punklegenderne ​The Birthday Party​ skabte den nydannede gruppe en håndfuld sange, som første gang så dagens lys på et tætpakket Stengade i april 2017. Kort efter tog de i studiet ​med Patrick Kociszewski (Less Win, Visitor Kane, Tears) ​for at indspille den selvbetitlede debut-EP, som udkom digitalt og fysisk, i form af 100 kassettebånd.

I efteråret 2020 fik vi endelig bandets længeventede debutalbum ‘Primal Hymns’, som GAFFA kaldte for "årets bedste, danske postpunk-plade", og gav pladen fem flotte stjerner. Nu følges det anmelderroste album op med en sejrsrunde af en danmarksturné til oktober, og vi glæder os til at byde drengene velkommen tilbage på Loppen.

Bedlam Boys
Bedlam Boys er et århusiansk projekt, der tæller medlemmer fra Tilebreaker, Hunger, Tots og Morgan Square. Med inspiration i alt fra beskidt garagerock og kontemporær postpunk til western-influeret klassisk guitarspil og introspektiv, ensom country, befinder bandet sig i spændingsfeltet mellem det maniske og kalkulerede, det dramatiske og det intime.

Med en aften med fokus på det beskidte, det ukontrollerede, det kraftfulde og intense, er der altså masser af grund til at glæde sig til at koncerten med Leizure og Bedlam Boys, som foldes ud på Loppen fredag d. 30. oktober.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 30. okt 2021
Add to Calendar