FREDAG 27. NOV 2020 - KL 20.00
ENTRÉ: 100KR

- FÅ BILLETTER!

THE LAST ROMANTIC FOOL

MORGAN HELLTOWN

& THE LOST CAUSE

Med åbne arme og hjertet helt udenpå tøjet trækker Michael Møller aka The Last Romantic Fool og Morgan Helltown & The Lost Cause deres ærlige, americana folk-fortællinger om forlist kærlighed, druk og forfald med ind på Loppen fredag d. 27. november. 

Bag navnet The Last Romantic Fool finder man sanger og sangskriver Michael Møller, der gennem et finurligt folk og indierock-univers skriver sange om at være håbløs romantiker. Et kompliceret forhold til kærlighed og længsel har dannet udgangspunkt for et tekstmæssigt univers, der kredser om længselsfuld kærlighed, mindreværdsfølelser og desperation.

Kærligheden kan dog også være smuk og nærværende, hvilket ligeledes er en fortælling, som The Last Romantic Fool udfolder på fineste vis. Ikke mindst gennem den voldsomme og til tider altødelæggende frygt for at blive forladt. Inspirationen kommer fra et liv og en hverdag som ikke er meget anderledes end de fleste andres. Med dette spænd mellem det komplekse følelsesliv, og den til tider simple hverdagsfølelse, finder man en tiltrængt form for nærvær hos The Last Romantic Fool med fortællinger, der er til at tage og føle på.

Morgan Helltown & The Lost Cause er et nyt folk/country-band bestående af Morten Krogh og Rasmus Christian Larsen. I et enkelt lydbillede, der bygges op af akustisk og elektrisk guitar, mundharpe, stompbox, tamburin, sang og fløjten, dyrker tomandsbandet det intime rum, der opstår, når de to kammerater mødes - typisk for at drikke bajere, spille guitar og skrive sange om kampen mellem lys og mørke, druk og tømmermænd, ulykker og kærlighed og om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

Musikalsk bevæger duoen sig indenfor folk, country og americana. Selv kalder de deres musik for "outsider folk" som en hyldest til deres helte, hvor Charles Bukowski og Hank Williams skal fremhæves, og deres inspirationskilder, hvor temaer som sorg, forfald, alkoholisme, barmhjertighed og håb står centralt. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. nov 2020
Add to Calendar