FREDAG 15. OKT 2021 - KL 21.00
UDSOLGT

LACK

RRÖD BASTARD SOLO

Efter 13 års pause blev det danske hardcoreband, Lack, i sommer genforenet til en enkelt koncert på ILTER 2021 i Odense. Og nu, takket være den store modtagelse, er Lack gået med til at spille én koncert mere, nemlig til en legendarisk aften på Loppen fredag d. 15. oktober! Billetsalget starter på mandag d. 30. august kl. 11.00.

Lack er Jakob Nielsen på guitar, Kasper Andersen på bas, Thomas Burø på vokal og guitar, og Jacob Johansen på trommer. Lack blev dannet i 1996 og gik i opløsning i 2008. Lack udgav Blues Moderne: Danois Explosifs (2001), Be There Pulse (2005) og Saturate Every Atom (2008), et halvt dusin 7”er og spillede mere end 300 koncerter i Europa og USA. I 2021 blev Lack gendannet til en koncert på Ilter, og nu til en koncert på Loppen.

Jon fra Devilution skrev om Ilter 2021 koncerten: “Det er altid farligt, når ens gamle yndlingsbands beslutter sig for at give det en chance til. Det er nostalgisk,og det er dejligt at høre de gamle sang én gang til, men det er også netop det, det er blevet til: Nostalgi og magelighed. Det ville have været grusomt, hvis Lack var faldet i den samme grøft. At de ikke gjorde det og gav den koncert, de gav, på det tidspunkt, de gav den, efter en evighed, var mirakuløst.

Det kunne være blevet nostalgitrip. Men for medlemmerne af Lack var det først og fremmest en rørende oplevelse og det var en fejring af liv, musik, fællesskab, venskab, tidens gang og stå-op-koncerter. Lack har aldrig nogensinde oplevet et publikum synge med på alle sangene og aldrig oplevet så megen kærlighed omkring en musik, der er så bitter, trodsig, sarkastisk, og ja, ilter. For nogle var det første gang de oplevede Lack live, for andre har de levet 13 år siden sidste koncert. 13 år! Det er meget levet liv. Mange erfaringer, fejl og fuck ups. København har ændret sig i de 13 år. 

Lack tilgår det at være samlet igen med stor ydmyghed. Intet bliver taget for givet. Det er ikke alle sange, der er ældet med ynde. Det er ikke alle ideer, der stadig holder. Koncerten på Loppen bliver forhåbentlig en fejring. LACK er blevet gendannet for nu. Stadig nysgerrige og stadig utålmodige. Hvem ved hvad der sker.

Foto af Lasse Høgh.

Support: Rröd Bastard Solo
Minimalistisk, melodisk elektrisk guitarmusik baseret på Jørgen Tellers erfaringer med The Real Red Bastard – en rød 5-strenget Höfner Galaxy. Inspiration er fundet hos synthmusikere som Alessandro Cortini, med arpeggios, vamps, dynamisk fuzzfading og store spaces. Rröd Bastard udgiver i november en vinyl med solo-, kvartet- og nonetoptagelser.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. okt 2021
Add to Calendar