TORSDAG 01. FEB 2024 - KL 20.30
ENTRÉ: 130KR

THE JÜRGEN CLUBS

SMOOCH!

Lad dig forføre af The Jürgen Clubs' jacuzzi-rock, når det københavnske firkløver fyrer op for en uhøjtidelig indie-rock-fest på Loppen d. 1. februar med høj cigarføring, nye hits og knivskarp support leveret af Smooch!

The Jürgen Clubs blev født i 2021, da Magnus Grilstad og brødrene Victor og Julius Schack – der med Heimatt og Alcabean alle tidligere har spillet store festivaler som Roskilde Festival, SPOT og Smukfest – bestemte sig for at skabe et nyt projekt med store armbevægelser og højt til loftet.

Senere tilsluttede Sebastian Toft sig gruppen, og sammen har de skabt et unikt univers, der bevæger sig inden for den selvopfundne genre, jacuzzi-rock. Magnus Grilstad - gruppens frontmand - forklarer:

"Jacuzzi er for os lig med afslapning, sol, varme, palmer, badedyr og ikke mindst ferie. Man tager ikke sig selv så højtideligt, når man er på ferie. Man sænker paraderne, møder nye mennesker og drikker en ekstra cocktail, som får alle dine følelser frem sammen med de pinlige og akavede historier. Og netop dette er på mange måder indbegrebet af The Jürgen Clubs – derfor jacuzzi-rock"

Siden The Jürgen Clubs udgav deres første single for et år siden, har de uhøjtidelige indie-rockere formået at slå deres navn fast på den danske musikscene som et frisk pust med deres energiske og humoristiske sange. GAFFA fremhævede blandt andet bandet som ‘De bliver store i 2023’, Politiken anbefalede singlen ”Shiver”, og P6 BEAT har spillet gruppen mere end 150 gange. 

Live suppleres The Jürgen Clubs af nogle af landets bedste musikere i form af Andreas Campbell (Ganger m.fl.) og Elias Lykkeskov (Gurli Octavia), og bandet har allerede givet koncerter på på URBAN 13, HUSET og UHØRT Festival. I 2024 er det Loppens tur, når The Jürgen Clubs rammer fristaden d. 1. februar!

SMOOCH!
Smooch! er et all-girl-punk-rock-band med en fælles kærlighed for rockmusik. Sammen har de skabt deres helt egen originale lyd, hvor de blander punk og rockabilly med en matchende retro æstetik, som for alvor kommer til udtryk, når de står på scenen og skriger deres lunger ud!

Teksterne er oftes en kombination af egne livserindringer i kombination med ønsket om at komme af med indre hæmninger - tydeligt kanaliseret i bandets første officielle sang "Fuck You", som kan høres på Spotify sammen med resten af bandets demoer. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 01. feb 2024
Add to Calendar