TORSDAG 13. OKT 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 110KR

JOHN CRAIGIE(US)

HARRY EUCROW

Den Portland, Oregon-baserede sanger, sangskriver og producer, John Craigie, er en storyteller af bedste skuffe. Han får historier om ensomhed til at lyde som gamle Americana-fiktionsantologier, og tilføjer dem både humor, seriøsitet og sjæl. Til efteråret tager hans sine veludførte folksange med på europaturne, og kommer forbi Loppen d. 13. oktober. 

Efter at have spillet udsolgte shows fra kyst-til-kyst og opnået anerkendelse fra Rolling Stone Magazine, Glide Magazine, No Depression og mange flere, står John Craigie i år klar med udgivelsen af ti urokkeligt ærlige sange på albummet Mermaid Salt. På pladen tager Craigie os med ud, hvor han ikke tidligere har været, og vi ser både hævn udfoldet i flammer og en havfrues flugt fra land imens vi falder i søvn under en meteorregn.

”…bridge a Sixties and Seventies songwriter vibe with the laid-back cool of Jack Johnson, an early supporter of Craigie” – Rolling Stone

Albummet udspringer af en ensomheden, og helt præcist en ensomheden ved lockdown i det nordvestlige USA. Det handler om en person, hvis liv var at rejse og have masser af menneskelige interaktioner, som pludselig står med en udefinerbar mængde af tid. Så Craigie begyndte at skrive og forestillede sig et album, der var anderledes end hans tidligere plader. Lyden af et fuldt band, der spiller live i et rum sammen, blev byttet ud med lyden af sangkonstruktioner med en ukendt mængde instrumenter og musikere - hvad Craigie selv kalder for ’en stille symfoni’.

John Craigie får på Mermaid Salt kreeret en musikalsk følelse af fred, som vi er så heldige at kunne opleve live på Loppen til oktober.

Support: Harry Eucrow
Harry Eucrow er rendestenspoet og folk-sanger fra København. Med sin karakteristiske grusgravs-vokal og lo-fi akustisk guitar spiller han gribende og dyster americana, folk og blues om evige landeveje, bundløse flasker og fortabt kærlighed. Hans debut-EP, Burn the City of Vienna to the Ground udkom i juni 2022.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 13. okt 2022
Add to Calendar