LØRDAG 18. FEB 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 120KR

HVOR ER SKYGGE

GOLDGOLDGOLD

SPLITSCREEN

Oplev tre af Københavns mest lovende, elektroniske rock-acts, når Hvor Er Skygge giver debutkoncert på Loppen lørdag d. 18. februar, hvor de har inviteret to special guests med sig til at fuldende aftenen med tunge rytmer - brødrebandet goldgoldgold og drum’n’gaze-duoen splitscreen, som slutter aftenen af med et euforisk DJ-set.

Hvor Er Skygge er Danmarks nye drømmerock-håb, som med debutsinglen "Elli" i oktober fløj ind på scenen med ros fra Politiken, Soundvenue, P6 Beat. Det er inderlige dansksprogede tekster og en genre-trodsende lyd af pop, shoegaze, house, jazz og r'n'b.

Bag kunstnernavnet Hvor Er Skygge finder vi den produktive multikunstner og sangskriver, Jeppe Dengsø (Moon Loves Honey, Båd m.fl.), og selvom vi har at gøre med et soloprojekt, finder vi i live-format et band bestående af fire ekvilibrister fra Danmarks musikundergrund, der sammen fortolker de ret producerede sange.

Torsdag d. 24. november udgiver Hvor Er Skygge nytårssinglen "Totusindogtoogtyve", hvor Dengsø slår op med året der gik og kigger fremad mod et nyt år, hvor en række singler forud for en større udgivelse ses i forårshorisonten. Koncerten på Loppen bliver Hvor Er Skygges debutkoncert.

GOLDGOLDGOLD
goldgoldgold er brødrene, producer og komponist August Christian Hoffmann (Pumps m.fl.) og bassist, sanger og sangskriver William Stefan Hoffmann (Søn m.fl.). Sammen sender de organiske storme af bas, vokaler og synthesizere gennem et moderne og uforudsigeligt digitalt filter, resulterende i moderne elektronisk rockmusik.

Duoen blev dannet i den københavnske undergrund i trangen efter at udtrykke og reflektere over fælles følelser og minder fra en foranderlig og kaotisk verden. Debut-EP’en siac er en rejse gennem elektroniske rock-freakouts, ambient noise-ballader og technoinspirerede lo-fi hymner, som til sidst samler sig til lyden af goldgoldgold.

SPLITSCREEN
Eigil Pock-Steen Jørgensen & Casper Munns - bedst kendt fra rockgrupperne Himmelrum og Drop - har sammen dannet drum’n’gaze duoen splitscreen. Med ønsket om at lave euforisk og omfavnende musik, som er lige så egnet til klubben som rockkoncerten, er splitscreens musik en fusion af breakcorens tunge bas, shoegazens lydvæg og den nutidige pops hooks. splitscreens debutalbum forventes ude i januar 2023.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 18. feb 2023
Add to Calendar