LØRDAG 18. FEB 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR // STUDENT: 90KR

HVOR ER SKYGGE

GOLDGOLDGOLD

SPLITSCREEN

Oplev tre af Københavns mest lovende, elektroniske rock-acts, når Hvor Er Skygge giver debutkoncert på Loppen lørdag d. 18. februar, hvor de har inviteret to special guests med sig til at fuldende aftenen med tunge rytmer - brødrebandet goldgoldgold og drum’n’gaze-duoen splitscreen, som slutter aftenen af med et euforisk DJ-set.

Hvor Er Skygge er Danmarks nye drømmerock-håb, som med sine inderlige dansksprogede tekster og genre-trodsende lyd af pop, shoegaze, house, jazz og r'n'b lynhurtigt er fløjet ind som et af landets mest spændende nye navne, rost af bl.a Politiken, Soundvenue og Gaffa. Med debutsinglen "Elli" er Hvor Er Skygge blevet til en af de mest spillede nye artister på P6 Beat, imens den house-rockende seneste single "Slør" åbnede døren til et bredere publikum hos P3, P4 og New Music Friday.

Bag kunstnernavnet Hvor Er Skygge finder vi den produktive multikunstner og sangskriver, Jeppe Dengsø (Moon Loves Honey, Båd m.fl.), og selvom vi har at gøre med et soloprojekt, er Hvor Er Skygge i live-format et band bestående af fire ekvilibrister fra Danmarks musikundergrund, bl.a iomfro, Sært Skarn, Turquoise Sun. 

Et debutalbum ses i forårshorisonten og koncerten på Loppen bliver Hvor Er Skygges debutkoncert.

GOLDGOLDGOLD
goldgoldgold er brødrene, producer og komponist August Christian Hoffmann (Pumps m.fl.) og bassist, sanger og sangskriver William Stefan Hoffmann (Søn m.fl.). Sammen sender de organiske storme af bas, vokaler og synthesizere gennem et moderne og uforudsigeligt digitalt filter, resulterende i moderne elektronisk rockmusik.

Duoen blev dannet i den københavnske undergrund i trangen efter at udtrykke og reflektere over fælles følelser og minder fra en foranderlig og kaotisk verden. Debut-EP’en siac er en rejse gennem elektroniske rock-freakouts, ambient noise-ballader og technoinspirerede lo-fi hymner, som til sidst samler sig til lyden af goldgoldgold.

SPLITSCREEN
Eigil Pock-Steen Jørgensen & Casper Munns - bedst kendt fra rockgrupperne Himmelrum og Drop - har sammen dannet drum’n’gaze duoen splitscreen. Med ønsket om at lave euforisk og omfavnende musik, som er lige så egnet til klubben som rockkoncerten, er splitscreens musik en fusion af breakcorens tunge bas, shoegazens lydvæg og den nutidige pops hooks. splitscreens debutalbum forventes ude i januar 2023.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 18. feb 2023
Add to Calendar