TIRSDAG 01. FEB 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 115KR

OBS. NY DATO!

HOLM

'WHY DON'T YOU DANCE' RELEASE

Ovenpå et år, der for mange har gået i tomgang, har hjulene kørt på højtryk i Yung-forsanger, Mikkel Holm Silkjærs rockmaskineri. I starten af 2020 udgav han og bandet deres andet album til store roser i både ind- og udland, og nu er han under klar med solodebuten som Holm. Albummet hedder Why Don't You Dance, og udkommer d. 28. januar 2022, hvilket fejres live på Loppen d. 1. februar!!

I løbet af det seneste årti har Mikkel Holm Silkjær vakt opsigt på den danske indierockscene gennem bands som Visitor Kane, Brooch og Happy Hookers For Jesus, og som forsanger i Aarhus-kvartetten, Yung, har den internationale interesse bestemt også meldt sig på banen. Ovenpå deres andet og anmelderroste album, Ongoing Dispute, der udkom i januar, blev bandet kort efter inviteret til at medvirke i en live-session med den anerkendte Seattle-baserede radiostation, KEXP.

Men alt imens at størstedelen af Silkjærs tid er gået med indspilning, udgivelse og koncerter med Yung - foruden de andre projekter - har den unge sangskriver på forunderlig vis også fundet tid til at arbejde på sange til soloprojektet Holm, der allerede har tre stærke EP'er på bagen. 

Nu er tiden kommet til fuldlængdedebuten, som fik lidt hjælp på vejen af Raymond Carver. Efter at være kommet sent hjem fra studiet en aften, kastede Silkjær sig nemlig over forfatterens legendariske novellesamling, What We Talk About When We Talk About Love, og læste for første gang Why Don’t You Dance?, der vakte genklang hos den unge og de sangtekster, der skulle udgøre fundamentet for albummet. Han skrev den sidste sang til albummet samme aften, indspillede den dagen efter og bestemte sig for at pladen skulle opkaldes efter novellen.

Why Don't You Dance er lyden af Silkjær, der træder væk fra Yungs forkærlighed for stram rock'n'roll og i stedet omfavner en anden side af sin musikalske personlighed - defineret af hans skarpe øre for hooks, såvel som hans spirende evner som udtryksfuld tekstforfatter. Der er uden tvivl meget at se frem til, når Holm gæster Loppen d. 1. februar 2022!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 01. feb 2022
Add to Calendar