LØRDAG 30. SEP 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

HØKER

ØNDI

Høker står snart klar med deres andet album, og efter stopfyldte koncerter på Lille Vega og Hotel Cecil er luksushippie-bandet klar til at indtage Loppen lørdag d. 30. september, hvor de fremfører hele det nye album og tidligere bangere fra bagkataloget plus med ØNDI som special guests! 

Høker er lyden af en generation, der vælter væggene mellem hip hop, punk og pop. Lyden af at gruble om natten. Lyden af et fællesskab, hvor fortvivlelsen slippes løs. Og den lyd vækker genklang. Den københavnske gruppe har nemlig både vundet KarriereKanonen, varmet op for The Minds of 99 i Royal Arena, været Ugens Uundgåelige på P3 og spillet for fyldte sale i VEGA og på Hotel Cecil.

Efter halvandet års ”pause”, hvor de har fokuseret på deres nye album Luksushippie og spillet 30 koncerter på efterskoler og højskoler for at sprede noget love, er Høker står Høker nu klar med deres andet album Luksushippie, som udkommer til efteråret.

Paraderne er nede, selvhøjtideligheden er sat på pause og en stor portion ironi præger de 10 samfundsberetninger på Luksushippie, der griber fat om egoisten, optimisten, realisten og ham der lapper sit hjerte. Og Høker glæder sig tydeligvis til at dele ud af kærligheden live på Loppen:

"Vi kunne helt ærligt ikke forestille os et bedre sted at spille vores nye sange. Det kommende album 'Luksushippie' er bygget på en grundfølelse af at have det godt.  Det står ofte i kontrast til at have noget på hjerte - det tror vi ikke et sekund på. 

Hvis man har en skabertrang, en forkærlighed for at formidle, kan man altid skabe god musik uafhængigt af op – og nedture. Det her bliver startskuddet på en helt ny version af Høker, en mere ærlig version. Vi glæder os så meget til at se jer

Kærlig hilsen, Høker"

Så glæd dig til et brag af en kærlighedsfest, når Høker gæster Loppen for første gang lørdag d. 30. september!

ØNDI
ØNDI er kulminationen af ungdommelig punk-energi, kreativ frihed og teatralsk performativitet. ØNDI er en knytnæve i mellemgulvet - et ømt punkt mellem pop og postpunk, mellem ekstase og raseri, mellem orkestreret dramatik og utæmmet vildskab.

ØNDI udgav debutsinglen “DUM SANG” den 2. november 2022, hvor de afholdt releasekoncerten i en fyldt partybus. De har brugt foråret på at spille over 30 koncerter, der blandt andet har budt på tour med FABRÄK og support gigs for Zar Paulo. Glæd dig til at møde ØNDI live, når de gæster Loppen sammen med Høker d. 30. september!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 30. sep 2023
Add to Calendar