LØRDAG 21. NOV 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

FRIGJORT FESTIVAL & LOPPEN PRÆSENTERER:

HIMMELRUM

FABER

Frigjort Festival & Loppen præsenterer: Himmelrum + FABER

Ovenpå to udsolgte koncerter på Alice i forbindelse med bandets tredje album 'Vand, Død og Ensomhed' er vi stolte over at kunne byde Himmelrum velkommen tilbage på Loppen lørdag d. 21. november i samarbejde med Frigjort Festival.

Himmelrum er en københavnsk kvartet, der spiller fantasifuld og farverig krautrock drømmerock. Vi befinder os i en konstant sværdkamp mellem det stramt komponerede og det spontane, hvor storslåede rockbangere, ekstrem støj og den blide salighed flyder sammen i fri leg.

Live finder man et band i evig forandring, hvor deres nysgerrighed og udvikling deles med publikum. I 2017 udgav de deres selvbetitlede debut, som Undertoner kastede 5/6 U'er efter. Året efter udkom albumopfølgeren, Free Camping Romania, der er skrevet og delvist indspillet undervejs på Østeuropas veje.

Der er kort sagt få bands på den danske musikscene, der lykkes så godt med at eksperimentere med deres musikalske udtryk. I løbet af det seneste år er Himmelrum - nysgerrige som de er - begyndt at byde sang velkommen i deres hidtil instrumentale univers, hvilket kan høres på bandets første to singler for deres tredje album Vand, Død og Ensomhed.

Bandet har dybe rødder i den danske DIY-scene og fællesskabet omkring Honeyland Festival på Bornholm, men har i den seneste tid spillet mange større koncerter i Danmark, bl.a. en fælleskoncert med Damo Suzuki fra legendariske Can og i selskab med canadiske Crack Cloud på Loppen. Senest spillede de to udsolgte koncerter på Alice, og optrådte ligeledes på årets Uhørt Festival til stor begejstring for både Soundvenue og Undertoner:

"Trompeten leder vejen i en storslået postrock-hymne, som slutter i et herligt instrumentalt kaos. Jeg går derfra med følelsen af at have gjort et fund"
- Undertoner (5/6)

Der stod også Himmelrum på Roskilde Festivals plakat i 2020, og vi er derfor meget beærede over at kunne præsentere dem på Loppen igen til hvad, der uden tvivl bliver en enestående og overdådig aften med FABER som special guest.

Bag aliasset FABER finder man den 23-årige sangskriver og producer Viola Faber og hendes smukke, skrøbelige og smadrede univers.

FABER udgav sin debut-EP Græder Rigtig Pænt i januar 2020. Her præsenterer hun selvdestruktive mønstre på en selvsikker måde i en ode til de svære ting i livet og bevidstheden om, at svaghed skal bæres med stolthed. EP’en og nummeret ”Bjerge i brand” er blevet trofast spillet på P6 Beat hele sommeren, og hendes nye single ”Rosa Gift” har fået masser af ros med på vejen fra bl.a. Soundvenue og GAFFA.

FABER har tidligere samarbejdet med Himmelrum og vil spille en helt speciel stripped-down-koncert med Himmelrums Carlo Becker på cello.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 21. nov 2020
Add to Calendar