FREDAG 10. DEC 2021 - KL 21.30
ENTRÉ: 160KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

GREENTEA PENG(UK)

Loppen og smash!bang!pow! præsenterer:

Med sin Colors-sessionudgave af sangen Downers, satte britiske Greentea Peng ild til internettet i 2019. Over 10 millioner views og en single med Mike Skinner senere, er det endelig tid til, at den 26-årige neo-soulsangerinde skal på turné, og fredag d. 10. december kan hun opleves live på Loppen.

Greentea Peng, med det borgerlige navn Aria Wells, er en 26-årig neo-soul og R’n’B sangerinde og sangskriver fra det sydøstlige London. Hendes musik er downbeat og er lo-fi R’n’B dyppet i honning. Med en poetisk fortællerkraft kanaliserer hun artister som Lauryn Hill, Erykah Badu, Miss Dynamite og Jill Scott, og kombineret med hendes helt egen "don't-fuck-with-me”-kant, er hendes musik ulig noget andet på den britiske musikscene lige nu.

"A smoky South-London soul sound with a psychedelic filter, she’s making music that explores facets of identity, personality and spirituality - it’s expansive, intelligent and nourishing." - The Line Of Best Fit

I 2018 debuterede Greentea Peng med EP'en Sensi, som blev til efter mødet med østlondon-produceren Earbuds, der måske bedst er kendt for sit arbejde med Slowthai. EP’en blev starten på Greenteas musikalske rejse og allerede året efter blev den fulgt op med endnu en EP, Rising.

Efter at have medvirket på sidste års The Streets-single I Wish You Loved You as Much as You Loved Him, er Greentea Peng endelig klar med udgivelsen af debutalbummet Man Made, som er sat til at udkomme senere i år. Albummet er blevet til i hjemmestudiet under sidste års pandemi og er ifølge Greentea selv, det bedste musik, hun nogensinde har lavet.

Vi glæder os til at høre, hvad lockdown har bragt af musikalsk magi fra Greentea Pengs hånd, når hun kan opleves live for første gang på dansk jord på Loppen til december.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 10. dec 2021
Add to Calendar