FREDAG 05. NOV 2021 - KL 21.00
UDSOLGT

GORILLA ANGREB

NO NOSE

+ DJ OMEGA VON VEGA

OBS! Koncerten er rykket fra d. 24. september til fredag d. 5. november. Billetter købt til den oprindelige koncert kan stadig bruges til den nye dato.

Så er det den tid igen! Gorilla Angreb vender tilbage til Loppen! I sensommeren 2016 kom Gorillaen endelig frem igen, efter af havde være gemt væk i 9 år, og leverede blandt andet tre suveræne koncerter på Loppen (hvoraf 2 af dem blev udsolgt på rekordtid). Den 5. november gør vi det hele én gang til, når Gorilla Angreb sætter ild til bygningen.

Gorilla Angreb kræver måske ikke den store introduktion, for bandet har for længst spillet sig ind i punkhjerterne på folk i både Danmark, USA, Japan og Australien. Med deres melodiske punk med en snert af garage, er de flere gange blevet sammenlignet med det tidlige californiske punkband Xs lyd. Det er enkelt, det er råt og som altid er duo-vokal, nedslag og hurtig hi-hat et must!

Gruppen var aktive fra 1999-2007, men efter 9 års pause vendte de retur til scenen i 2016 og spillede tre propfyldte koncerter på Loppen. Siden har de spillet lidt her og der i blandt andet København, Berlin, Stockholm, Helsinki og Los Angeles. Næsten alle medlemmer er også aktive i andre bands (0%, Sun Bather, The Slinkers). Men d. 5. november står 100% i Gorillaens tegn, når bandet vender "hjem" til Loppen. Vi er klar!

Support: No Nose
No Nose skaber et lyrisk univers, der beskæftiger sig med iturevne verdener og kærlighedserklæringer til videnskabsfolk - kombineret med lyden af bas, keyboard og trommer, tilsat vokaler skiftevist leveret som skøn falcetto, dyriske lyde og staccato rap. På legende og utraditionel vis skabes der et lydbillede, som giver associationer til 70'erne og 80'ernes punk og new wave, uden ortodokst at dvæle herved.

DJ: Omega Von Vega
Omega Von Vega er kendt fra garagerock dj-trioen Beat Mermaids. Hun skifter denne aften sine sixties 45s ud med hendes benhårde samling af både kendte, brandfarlige og obskure punkplader. Der er dømt fest og ikke mindst ballade på Loppen, når hun fyrer op for pladespilleren før, mellem og efter No Nose og Gorilla Angreb

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 05. nov 2021
Add to Calendar