FREDAG 12. AUG 2022 - KL 16.00
KØB
FORSALG: 450KR

FRIGJORT FESTIVAL 2022

LOWLY, SULKA, KATE NV(RU)

JULIE PAVON, DEEP TAN(UK)

SAUNA SENERE, AOMAME, CASHU(BR)

ZAAR, RAKEL & SALÓME KATRÍN(DK/IS)

FATAMORGANA & MANY MORE

Oven på de to fantastiske festivaldage vi havde sidste år, vender Frigjort selvfølgelig tilbage med mere livemusik, fællesskab og frihed - lige i hjertet af Christiania. Så sæt et kæmpe kryds i kalenderen d. 12. og 13. august, og kom og nyd to skønne sensommerdage fulde af musik, kunst og kærlighed!

Frigjort Festival skulle efter sigende have gjort sig umage for, at sammensætte et festivalprogram, der ikke er bange for at og skeje en smule ud og gøre sig fri af rammerne. Og efter sidste år tør vi godt love, at det ikke bliver kedeligt, og vi glæder os helt afsindigt til at dele disse to dage med jer alle, og nyde, at kulturlivet igen kan blomstre uden en masse restriktioner.

Begge dage byder igen på en række gratis udendørskoncerter på prærien foran Loppen, hvor alle er mere end velkomne. Når mørket trænger sig på, trækker vi indenfor, hvor Pleasure Control står for at sætte stemningen med lysinstallation på Loppens scene til endnu mere fantastisk livemusik fra ind- og udland!

Der vil løbende komme opdateringer omkring programmet, billetsalg og andre spændende ting, så følg endelig med på Frigjort Festivals Facebook og Instagram.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 12. aug 2022
Add to Calendar