ONSDAG 22. NOV 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 225KR

OBS. FÅ BILLETTER!

FRIBYTTERDRØMME

LØSGÆNGER

I slipstrømmen af deres anmelderroste EP tager Fribytterdrømme på deres sidste tour nogensinde, når de besøger en række danske byer med to udsolgte koncerter på Hotel Cecil som afslutning. Fang et af Danmarks bedste livebands på Loppen d. 22. november, når Fribytterdrømme vender tilbage til Christiania for sidste gang med Løsgænger som special guest!

Lige siden bandets fødsel har Fribytterdrømme formået at levere relevante og relaterbare udgivelser, været med til at revitalisere den danske psych-scene som et af landets allerbedste livebands. 

Nu har bandet desværre valgt at opløse sig, og besøger syv danske byer til efteråret med sangene fra deres seneste EP Menneskejagten og en masse klassikere fra bagkataloget på deres sidste turné nogensinde, Mennesketouren.

”Det er fuldstændig magisk at svede og leve på scenen med publikum. Det er vores koncerter - men det er deres fest, og vi kommer for at levere” - Lau Ingemann Vinther Pedersen

Til november drager det danske band ud landet med Mennesketouren. Startskuddet lyder i Odense 9. november, og herefter peger Fribytterdrømme fødderne mod Roskilde, Vejle, Esbjerg, Thisted, Aarhus og slutter af i København d. 22. november på Loppen - efterfulgt af to udsolgte koncerter på Hotel Cecil. 

Fribytterdrømme hyldes ofte for at være et af de mest kompetente live acts på den danske musikscene og har spillet over 175 koncerter i Danmark - blandt andet på Roskilde Festival, Smukfest, Heartland Festival, Spot Festival og P6 Beat Rocker Koncerthuset. I 2019 udgav Fribytterdrømme dokumentarfilmen Fribytterdrømmen, som havde premiere på CPH:DOX, og i 2021 kunne de fejre 10-års jubilæum, som de markerede med endagsfestivalen Fribytterfestival – 10 år med drømme.

Trioen, som består af Lau Ingemann Vinther Pedersen, Tobias Smith Agger og Felix Corrigan Suneson sluttede sidste år af med et kæmpe brag med deres eneste indendørs koncert det år i Den Grå Hal.

LØSGÆNGER
Løsgænger er en ny dansk artist, som tager dig med gennem livets euforiske, almindelige og alvorlige øjeblikke. Musikken er karakteriseret ved sin storhed og fængende omkvæd. Den er ikke bange for følelserne. Hverken for at være i dem eller betragte deres ironi fra distancen. 

Denne aften vil Løsgænger i nedskaleret format give os en forsmag på, hvad der er i vente fra dette spritnye projekt.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 22. nov 2023
Add to Calendar