LØRDAG 21. DEC 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR / PARTOUT: 250KR

FREETOWN DUB FESTIVAL PT. 2 - DAY 2

ALPHA STEPPA(UK)

NAI-JAH(NG)

RAS TINNY(SR)

ENGLISH VERSION: https://www.facebook.com/events/721290098370990/

OBS. Early bird-billetter til begge dage kan købes til og med d. 1. december på http://bit.ly/dubfestival2days

I samarbejde med Skylark Production, Blakman Promotion, Irie Promotion og Christiania Dub Club brager Freetown Sound System igen julen ind på Loppen med internationale dubstjerner fra tre forskellige kontinenter fredag og lørdag d. 20.-21. december.

Oven på en fantastisk dubfestival sidste år kan du godt begynde at glæde dig til Freetown Dub Festival Pt. 2, som vil fungere som launch party for International Dub Gathering 2020. Freetown Sound System 12V vil sørge for ægte street dub foran Loppen i de sene eftermiddagstimer, hvorefter vi rykker indenfor til koncerter med nogle af de tungeste dubartister fra hele tre forskellige kontinenter.

Alpha Steppa er musikproducer, internationalt turnerende artist og grundlægger af Steppas Records, Trigram & DUBPLAT8 - samt en ⅓ af Dub Dynasty (med Alpha & Omega).
Alpha Steppa har fra en ung alder været omgivet af reggae- og soundsystem-kultur eftersom han er i familie med medlemmerne af den legendariske britiske dubgruppe Alpha & Omega.
Han er blevet det lysende eksempel på at være bindeleddet mellem den traditionelle UK bas lyd og den nye generation, som en konsekvens af hans opvækst i miljøet. Hans egen dubbede lyd trækker tråde til hans musikalske opvækst, filtreret gennem en udnyttelse af reggae, elektronisk musik, world music og lyd terapi.
Steppas Records (grundlagt 2010) er grundstenen i Alpha Steppas musiske virke og omdrejningspunktet for hans musikalske udvikling. Det har medført en lang række samarbejder med legender som Gregory Isaacs, Lee ‘Scratch’ Perry og Mad Professor. Til dette års Freetown Dub Festival medbringer Alpha Steppa den fransk-nigerianske sanger Nai-Jah og den surinamesiske sanger Ras Tinny.
Albummet med Nai-Jah, “The Great Elephant”, (2018, Steppas Records) var en af 2018s helt store dubudgivelser og er produktet af et årelangt samarbejde mellem Alpha Steppa og Nai-Jah. Albummet fortæller historien om Nai-Jah’s opvækst i Nigeria og tegner et dystert billede af korruption, grådighed og lidelser, et narrativ vi kender fra det meste af den kapitaliske verden.
På samme vis var albummet med Ras Tinny “No Beginning No End”, (2016, Steppas Records) resultatet af mange års samarbejde mellem kunstnerne, og samtidig en hyldest til den klassiske og karakteristiske Alpha & Omega-lyd. Ras Tinny har en helt unik vokal og nogle meget reflekterende tekster, der afspejler hans liv som moderne global-nomade med skiftende baser.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 21. dec 2019
Add to Calendar