SØNDAG 12. DEC 2021 - KL 19.00
ENTRÉ: 100KR // 50KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

KORNMOD PRÆSENTERER:

BÅD

DROP

SKARV

JULIE FELDING

OBS. Arrangementet med Forlaget Kornmod er aflyst, da vi må sande, at vi alligevel ikke kan klare de logistiske udfordringer, der kræves for at omstille Loppen til siddekoncerter og de nye restriktioner med så kort varsel. Derudover ønsker vi heller ikke at udsætte hverken jer eller vores frivillige for unødvendig risiko for at blive smittet med Covid-19.

Det skærer os i hjertet, men der er desværre ikke andet, vi kan gøre. Vi håber I har forståelse for situationen, og at vi ses igen, så snart vi igen kan afholde koncerter på Loppen!

“En udgivelseskanal for ny dansk inderlighed. Et kunstkollektiv og forlag født i Odense, nu baseret i København”

Sådan lyder den simple beskrivelse af Forlaget Kornmod, der i løbet af de sidste par år har stået bag en imponerende række smukke, intime, rørende og af og til støjende udgivelser - oftest på kassettebånd. Søndag d. 12. december inviterer de indenfor til en aften, hvor du kan opleve Båd, Skarv, Drop og Julie Felding live på Loppen, der netop afspejler de mange facetter, som det produktive forlag står bag.

Båd er et nyt projekt af Moon Loves Honey-frontmand, Jeppe Dengsø, hvis fintfølende og kammermusikalske ambient giver en øjeblikkelig sindsro. Stemningsfulde lydlandskaber og rolige kompositioner, ofte centreret omkring guitar og klassiske instrumenter såsom klarinet og strygere. Båd netop udgivet albummet, Oktober vipper bladene af træerne, på Kornmod.

Bag kunstnernavnet, Drop, finder man et ganske nyt projekt fra den københavnske undergrund med Casper Munns, der også udgør en fjerdedel af de fantasifulde drømmekrautere i Himmelrum, som omdrejningspunkt. Med Drop befinder vi os også i rockverdenen, hvor tilgangen er både moderne, ekspressiv og særdeles eksperimenterende. Denne Kornmod-aften bliver også debutkoncerten for Drop!

Skarv kommer fra miljøet omkring det nye og utroligt spændende, københavnske pladeselskab, Rhizome, og skaber ekspressiv, elektronisk musik, der placerer sig i spændingsfeltet mellem akustiske lydkilder og digital manipulation. Sidste år udgav Skarv sit debutalbum, A Memory Like Any Other, og har i disse dage en ny udgivelse på vej.

I Julie Feldings musikalske univers mødes man af en sart og fortællende sangskrivning. En ganske ny, og utroligt spændende stemme, som bliver spændende at stifte bekendtskab med denne aften til hendes anden koncert nogensinde.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 12. dec 2021
Add to Calendar