LØRDAG 11. DEC 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

FIRST FLUSH

PUMPS

OBS. Koncerten med First Flush og Pumps er aflyst, da vi må sande, at vi alligevel ikke kan klare de logistiske udfordringer, der kræves for at omstille Loppen til siddekoncerter og de nye restriktioner med så kort varsel. Derudover ønsker vi heller ikke at udsætte hverken jer eller vores frivillige for unødvendig risiko for at blive smittet med Covid-19.

Det skærer os i hjertet, men der er desværre ikke andet, vi kan gøre. Vi håber I har forståelse for situationen, og at vi ses igen, så snart vi igen kan afholde koncerter på Loppen!

Der stod Store Vega på programmet sidste gang, at First Flush gav koncert i København. Til vinter kan deres inciterende, melankolske og ærlige indie-popsange igen opleves live, når de tager på en mindre Danmarkstour og møder publikum i øjenhøjde til en intim koncertaften på Loppen lørdag d. 11. december med support fra singleaktuelle Pumps. 

First Flush er en indiepop-kvintet med rødder i punken, som dyrker fortællingerne og de tætte relationer. Ligesiden debuten fra 2014 har bandet haft en forbløffende, genrebrydende og grænsesøgende til deres musik og poetiske tekstunivers. Bandet har været nomineret Steppeulven-prisen som Årets Tekstforfatter og fået udgivet deres tekster igennem Arena, efter deres albums er blevet kaldt »et af årets mest originale danske udgivelser« af Politiken.

Deres unikke tilgang til musikken har tydeligt sat sit spor på den danske indiescene, og hvor First Flush før bedst kunne beskrives som den bedst bevarede hemmelighed, har de med deres seneste album snarere udviklet sig til at være beskedne bannerførere for en ny lyd i Danmark.

Allerede med førstesinglen, "Vildgæret Ensomhed" (med Søren Holm fra Liss, som vi på tragisk vis mistede sidste år), var det tydeligt, at bandet havde gået nye veje. Eksperimenterne syntes at være blevet skåret lidt ind til benet for at give endnu mere plads til de smukke melodier, og singlen opnåede hurtigt A-rotation på P6 Beat. Da Fjorden endelig udkom i på Konkylie i starten af 2021 tog den de danske anmeldere med storm.

"First Flush er ikke nær så kompromisløse som tidligere, men deres medrivende tekstunivers og deres øgede fokus på de stærke melodier gør, at ‘Fjorden’ skriver sig ind som et hidtidigt højdepunkt i bandets karriere" 
- Soundvenue (5/6)

Det bliver uden tvivl spændende at følge kvintetten i deres fremtidige virke, for som Undertoner skriver, så laver First Flush musik, der skal mærkes. Og det kan du få lov til live, når de gæster Loppen d. 11. december 2021 med Pumps som support.

Med referencer til Superheroes og The Cardigans, lever Pumps i 00’ernes plastikverden, men skriver sange som snor sig om det kiksede og ucoole, og om de tanker der strømmer igennem en, når man er den, der aldrig bliver valgt først til holdsport. 

Der er en uvurderlig ærlighed gemt i Pumps’ sange, som gør de ellers robuste sange så underligt skrøbelige. Projektet består af August Hoffmann og Oskar Schade. Med Pumps har Hoffmann og Schade taget et lyd op og ind i en verden der ser helt anderledes ud, end da Cardigans efterlod den.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 11. dec 2021
Add to Calendar