FREDAG 27. SEP 2024 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 110KR

FILUKA

PROSA

Kom og nyd dansk hiphops friskeste skud, når Filuka indtager Loppen den 27. september! Vi vil gerne lægge hovedet på blokken og sige, at det bliver et brag af en koncert.

I løbet af kort tid har Filuka markeret sig blandt en af de mest lovende hiphop-navne herhjemme. Den danske rapper, sanger og producer er kendt for sit skarpe tekstunivers og gribende live-performance, og med rødder i den københavnske undergrund har hun formået at finde vej igennem den krakelerede asfalt.

Med en unik lyd bevæger Filuka sig i et spændingsfelt af energisk hiphop, med let-krydret varme toner fra soul og reggae, og med sit live-band i ryggen, så er det indtil videre lykkes at få det helt ud over scenekanten på adskillige festivaler og spillesteder, herunder, Spot Festival, Uhørt festival, Vega, Den Grå Hal, Loppen og Nørrebro Teater ect. 

Filuka er på vej med en serie af helt nyt materiale, som præsenteres på endnu flere af landets scener i 2024. Og hun udgiver i den sammenhæng sin første single fra albummet ved navn “Hovedet På Blokken”. Og man må bestemt sige, at Filuka ligger hovedet på blokken på den danske musikscene. Hun er nemlig ét af de kvindelige hiphop navne, der står stærkt på sit selvskabte fundament og ikke mindst tør sige hvad hun mener, rent ud af posen.

Koncerten på Loppen bliver den sidste destination på  Filukas første tour i Danmark.  Og det bliver virkelig vildt! Hun tager nemlig hele sit band med på scenen, og her taler vi altså 8 personers energifyldte musikere.

PROSA

 

Københavner duoen ‘prosa’ repræsenterer det musikalske bånd i mellem rapperen, Musa Simon Kanteh Mejer og produceren, Johannes Hesse. ‘Prosa’s lyd er et frisk pust til den danske hiphop scene. Med noter af hiphop, pop, latin rytmer og tung bas blander de raffinerede flows og eftertænksomme tekster.

Duoens dynamik kommer især til udtryk live, hvor de indtager scenen med en enorm intensitet og nærvær. Du kan forvente en tur igennem hele følelsesspektret, hvor prosa inviterer til dans, stank face, melankoli og forelskelse.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. sep 2024
Add to Calendar