LØRDAG 17. DEC 2022 - KL 21.00
UDSOLGT

FASTPOHOLMEN(SE/DK)

LES FOUX

Med den dejligste blanding af reggae, ska, afrobeat, elektronisk og indie får Adam Fastholm og hans kusine Dawn Fastholm, aka. "Øresundsbastarderne", skabt et unikt skandinavisk band med Fastpoholmen. Lørdag d. 17. december vender de tilbage til Loppen og tager Chappers nye band Les Foux med, så der er garanti for fest og gang i gulvbrædderne!​

Fastpoholmen er ingen nybegyndere på musikscenen. Bandet har eksisteret siden 2010 og har udgivet fire album og to EP’er, hvoraf deres mest populære sange er Himlen (2010), Över (2013), Tilsammans é vi bra (2016), Dudu (2018) og Swing o Boogie Groove (2020). 

Bandets danske uhøjtidelighed og svenske melankoli giver musikken et unikt, nordisk indtryk, og med en kombinationen af Adams samples, de stærke sange og talentfulde musikere skaber Fastpoholmen en original og international lyd. 

Live er der ingen barriere mellem band og publikum. Fastpoholmen er ekstremt inkluderende for deres publikum, og de 8 musikere byder på en eksplosion af indtryk og varierende instrumentering, men hvor de iørefaldende melodier og hooklines altid lyder genkendeligt som Fastpoholmen.

Fastpoholmen skuffer aldrig, og det beviser de gang på gang. Så kom og fest på Loppen lørdag d. 17. december til årets allersidste koncert i selskab med Fastpoholmen og Les Foux!

Support: Les Foux
Les Foux er et københavnerband, der er opstået på en time. Bandet består af Chapper, Rune Funch, Mika Katz, Jakob Broholm, Kim Dolva og Jeppe Starcke, og de seks københavnske musikere har grebet en stemning og ikke sluppet den igen. Projektet kalder de Les Foux og beskriver det som en substans af klæbrig, funkdrevet musik smurt ind i alverdens genkendelige sange, fra de gyldne dage. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 17. dec 2022
Add to Calendar