FREDAG 03. FEB 2023 - KL 21.00
UDSOLGT

ALBUM RELEASE SHOW

EYES

SMERTEGRÆNSENS TOLDERE

GALGE

Det københavnske hardcore-orkester EYES udgiver sit andet album Congratulations d. 3. februar 2023 - og det skal fejres! Så forvent en tour de force af med hardcore, metal, kaos og aggressivitet, når de inviterer til releasekoncert med Smertegrænsens Toldere og Galge samme aften på Loppen!​

Ikke mange spiller hårdere og mere forvrængende end københavnske EYES, og den københavnske hardcore-kvintet toppede Devilutions albumliste, da de udgav det anmelderroste debutalbum
Underperformer tilbage i 2020. Nu er de tilbage med deres andet album Congratulations via Indisciplinarian, og det skal fejres!

… selvom der pt. ikke er så meget at råbe hurra for her på planeten. Måske er det på tide at smadre lortet og skabe noget nyt?

Den vestlige verden anno 2022/2023 ligger til grund for Congratulations og dens voldsomt udadreagerende sange. Albummet er en videreudvikling og raffinering af EYES’ lyd og stil, hvor bandet i endnu højere grad end før fokuserer på melodi, mærkelige hooks og dybe grooves.

SMERTEGRÆNSENS TOLDERE
1-2-3-4! 30 numre på ca 25 min.

Hvis man nærer den mindste forkærlighed for punkens enkle og kontante energiudladninger, så burde ovenstående beskrivelse af den aarhusianske hardcore punk-gruppe være mere end rigeligt. Lige meget hvad er Smertegrænsens Toldere et band, der bare skal opleves live!

GALGE
Den aarhusianske kvartet Galge spiller dødsmetal med elementer af blackmetal og shoegazing.

Sidste år udgav Galge deres debutalbum Løkkelig, hvor lyrikken udforsker det tvetydige ved tabte, nuværende og nye relationer. Sange om vemodig afsked, sex, frustrationer og glæder ved forelskelse er, hvad Galge synger om, dog med et noget mere straffende musikalsk udtryk end man normalt hører akkompagnere disse emner. Galge er nemlig et metalband, der er sonisk brutalt, hårdtslående og tungt.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 03. feb 2023
Add to Calendar