FREDAG 20. MAR 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

ESKOBAR(SE)

RONNY MORRIS

ESKOBAR

Den svenske indiepop-gruppe Eskobar albumdebuterede tilbage i år 2000, og i 2002 fik de deres store, internationale gennembrud med megahittet "Someone New". Efter nogle års stilhed er Eskobar nu på banen igen med ny musik og klar til at give intimkoncert på Loppen.

For nogle år siden valgte Eskobar at trække sig tilbage fra koncerterne og i stedet fokusere intensivt på deres musik og sangskrivning. Efter to år i studiet står Escorbar-drengene endelig klar med deres nye EP, der udkommer til marts. De nye sange har Eskobars karakteristiske lyd og energi, men den Grammy-nominerede producer Oscar Harryson har også fået lov at sætte sit aftryk på skærringerne. Når Daniel Bellgvists elegante stemme og Frederik Zälls emotionelle guitartoner kombineres med Harrysons elektroniske produktion, giver det et forfriskende og moderne Eskobar - som de nu er klar til at præsentere for publikum. 

Eskobar har en imponerende karriere bag sig, med hele 5 albumudgivelser, senest ’Death In Athens’ fra 2008. De har været nomineret til en Grammy, vundet ’Best Nordic Act’ til MTV Awards, og kan bryste sig af en hel række andre nomineringer og priser i bagagen fra både Sverige og resten af Europa. De har blandt andet turnéret i Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrig og Japan. Bandet rammer Danmark igen til marts, med tre intimkoncerter i Odense, Aarhus og København, hvor man atter kan opleve Eskobar med de gamle hits og helt nye sange!

 

RONNY MORRIS

Med en stemme, der er blevet sammenlignet med Bryan Adams og Jason Wade fra Lifehouse, har Ronny Morris' musik en simpel ærlighed, der kommer fra et strengt engagement i at producere god musik. 

Udvalgte sange fra hans debutalbum, Sweet Silence, er allerede blevet opdaget og præsenteret på populære amerikanske tv-shows som Brothers & Sisters, Ghost Whisperer og One Tree Hill, og bruges i Pernille Fischer Christensens internationalt anmelderroste film En familie - et udtryk for, at dette album virkelig er noget særligt. Det der dog er vigtigst for Ronny Morris, er at hele albummet blev skabt af en kunstner, der har viet sit liv til sin musik, og som har taget sig tid til at skabe den lyd, vi hører på Sweet Silence, uden at gå på kompromis med sine musikalske principper. 

For et par år siden solgte Morris alt, og gav sig selv den tid og frihed til at producere Sweet Silence. Selv om han er bosidende i Los Angeles, fik hans bestræbelser på samarbejde for albummet ham gennem Stockholm og Prag, New York og Toronto. 

Ud over at være optagelses-purist af den gamle skole, der bare elsker kunsten at skabe musik, så bruger Morris sine talenter til at støtte det sociale ansvar, når han kan. Han kan også findes på ModAid20 albummet, der blev indspillet til fordel for ofrene for tsunamien i 2004. Ronny Morris har fornyelig underskrevet en global sync licensaftale med Steven Scharf Entertainment i samarbejde med Carlin Music, der også har arbejdet med kunstnere som The Beatles, David Bowie, Johnny Cash, Ray Charles og The Black Eyed Peas. 

Ronny nyder godt af sin popularitet på Sound of Copenhagen, Volume 5 - et album, der indeholder remixes af Morris '"All About Love" udført af Trentemøller, Hankat, og Raoul.

 
TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 20. mar 2015
Add to Calendar