TORSDAG 03. DEC 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

EN HYLDEST TIL... IDLES!

MED SEBASTIAN SAXTON & MADS GUNDERSEN

Punkguderne skal vide, at 2020 har været et herrens år, når det kommer til livemusik, moshpits og flyvende fadøl. Og vi savner det! Derfor præsenterer Loppen i selskab med radioværterne Sebastian Saxton og Mads Gundersen en ny musikklub, hvor vi sammen hylder punken, rocken og alle dens undergenrer med udgangspunkt i epokegørende bands. Første arrangement løber af stablen torsdag d. 3. december, hvor vi hylder Bristol postpunkheltene IDLES.

Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig for første gang? Det band som ændrede alt? Den plade der fik dig igennem en personlig krise? Eller den koncert, din bedste ven slæbte dig til, som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem fede fortællinger, musikquiz og en hulens masse musik, leverer værterne Sebastian Saxton og Mads Gundersen musikalsk kaos-terapi med den fedeste, vredeste, farligste og ærligste musik live på Loppen. Vi skal hylde de skælsættende bands og plader, som har formet os, og den 3. december tager vi hul på eventrækken med at kaste kærlighed efter Bristols største musikeksport siden Portishead og Massive Attack, IDLES. 

Med udgivelsen af deres tredje album Ultra Mono har IDLES indtaget 1. pladsen på Englands pladesalgslister og stod i 2020 med udsigten til deres største verdensturné til dato. I Danmark skulle vi blandt andet ha’ oplevet dem live i Royal Arena, som support for grungeguderne Pearl Jam. Men så kom festdræberen over dem alle og lagde koncertlivet ned.

EN HYLDEST TIL... er for alle os, som savner at mærke sammenholdet gennem musikken, alle os som savner liveoplevelserne og som hungrer efter at mærke bassen i hjertet. Vi skal lytte til plader, snakke om hvad musikken gør ved os, om vores bedste koncertoplevelser og holde quiz med en masse fede præmier. Og måske vi har en ekstra overraskelse i ærmet til jer…

Kom og vær med på Loppen til december, og hyld det, vi elsker allermest - musikken!

Sebastian Saxton og Mads Gundersen er begge radioværter på P6 BEAT, hvor de med programmet Så Kom! hylder den energiske lyd. Sebastian og Mads mødtes i kærligheden til mosh-kultur og den særlige energi, vi finder forrest i pitten. Ved kaffemaskinen på P6 Beat blev de hurtigt enige om, hvilke bands der er de vigtigste i verden. Det udviklede sig til venskab, partnerskab og moshers in arms. Siden har de to formidlet genren helt oppe foran. 

Foto @ Peter Troest

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 03. dec 2020
Add to Calendar