SØNDAG 24. OKT 2021 - KL 19.00
ENTRÉ: 130KR

OBS. NY DATO!

EL PERRO DEL MAR(SE)

UNA-LUGA

OBS. Ny dato! Købte billetter til den oprindelige dato vil fortsat være gyldige.

I femten år har svenske El Perro del Mar (aka Sarah Assbring) været én af ​​svensk popmusiks mest karakteristiske kunstnere, med et omskifteligt udtryk, hvor du sjældent ved, hvad du kan forvente af hende. Den 24. oktober ved vi dog, at hun kommer forbi Loppen og fejrer 15 års jubilæum for debutpladen Look! It's El Perro del Mar!, samt har lidt overraskelser med i bagagen.

Lige siden hun brød igennem i start 00'erne, har man forbundet El Perro del Mar med en stilsikkerhed og en gennemført DIY-ånd. Hun omfavner altid nye ideer og forskellige visuelle impulser, og hvis du følger hendes diskografi fra debutalbummet i 2005 og frem, vil du hurtigt bemærke en rød tråd af integritet, der løber gennem produktionen og i sig selv danner en vision. 

Hendes nyeste vision fik vi med sidste års udgivelse af EP'en Free Land, hvor du blandt andet finder den smukke single "Alone In Halls" med Blood Orange (aka Dev Hynes) på gæstevokal. Det er et konceptuelt værk i samarbejdede med MOMA Stockholm, hvor Assbring omringet af værker af Marina Abramovic, Pablo Picasso og Henri Matisse, har ladet sig inspirere til et tema omkring kunstens universalitet i en verden af ensomhed drevet af den verdensomspændende pandemi.

Men 2020 var også året hvor El Perro del Mar kunne fejre 15 års jubilæum for udgivelsen af debutalbummet Look! It's El Perro del Mar!, og dét skal i år fejres med en række intime koncerter henover efteråret. Koncerterne vil fokusere på materialet fra albummet og samtidigt undersøge, hvordan sangene kan lyde i en moderne sammenhæng. Med andre ord kan I godt forberede jer på en unik oplevelse, og ikke gå glip af El Perro del Mar, når hun besøger Loppen til oktober.

Support: UNA - LUGA
I fuldmånens skær, og i selskab med en lilla delfin, svømmer UNA-LUGA under havets og virkelighedens overflade. UNA-LUGA kommer fra et pseudo-Finland i en parallel og mørkeblå verden, hvor tid er elastisk, og delfiner og mennesker hænger ud som venner. Hvor hvidt brød og plastic er i høj kurs. Vi byder velkommen til et rum, du aldrig har været i før, men som du frit og intuitivt kan finde rundt i.

UNA-LUGA er et alter-ego-projekt af danske Frederikke Krebs Bahn. UNA-LUGA har udgivet to EP’er: ’Tropical’ (2018) og ’MAMA (the tetralogy)’ (2019) og arbejder i skrivende stund på en tredje udgivelse med tilhørende musikfilm.

“Det er et sindssygt flot stykke musik, som vi simpelthen er blæst helt bagover af (...) man får lyst til at ligge på et lille sælskindstæppe ude i fremtiden og bare have det dejligt (...) det er så gennemført godt produceret, og det er en stil, som er UNA-LUGAs helt egen.”
- Pelle Peter (P3) og Casper Bach (P6 Beat) 

Frederikke arbejder i høj grad med helheden og iscenesættelse af koncertoplevelsen. UNA-LUGA- universet indeholder forskellige karakterer, som optræder på scenen sammen med bandet og gæsteperformere. Scenografien forstærkes af lys, video, udklædning og rekvisitter, i form af dukker, slanger og andre væsener, skabt af Frederikke selv. 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 24. okt 2021
Add to Calendar