TORSDAG 23. OKT 2014 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

EGGS LAID BY TIGERS

MONGOL

EGGS LAID BY TIGERS

Hver for sig har de gjort sig bemærket som arrangører for Murder og Marie Fisker. Som instrumentalister og sangere sammen med Jacob Bellens, Kira Skov, Kresten Osgood, Murder og Steen Jørgensen. Som solister har de optrådt over det meste af verden og udgivet prisvindende albums i Danmark, Norge, Tyskland og England.

For de 4 musikere er Eggs Laid By Tigers et fordomsfrit og modsætningsfyldt territorium. Produktionen af enhed ud af mangfoldigheden er dets styrke, den fordomsfrie tilgang en grundindstilling.

Det nye album "This Red-eyed Earth" ser dagens lys netop på 100-årsdagen for den walisiske poet Dylan Thomas' fødsel. Hans univers har skabt grundlaget for de syv sange, der udgør "This Red-eyed Earth". Dermed er en rød tråd spundet tilbage til Eggs Laid By Tigers' anmelderroste debutplade fra 2012 "Under The Mile Off Moon”.

 ”… vildt fabulerende, til tider rocket triumferende, psykedelisk udsvævende for så at bryde ud i rent ud sagt Beatlesk korsang”.

- Nordische Musik (5 af 6)

 

Line up:

Jonas Westergaard Krauter: Vokal, Bass

Peter Bruun Hartz: Vokal, Trommer, Guitar

Martin Ullits Dahl: Vokal, Guitar

Simon Toldam: Piano, Organ, Keyboards

  

MONGOL

Mongol er sangeren, musikeren og komponisten Michael Rexens soloprojekt. Rexen har allerede markeret sig som sanger og komponist i bandet A Key Is A Key og Den Magnetiske Ørn. Mongol tog sin begyndelse, da Rexen forrige vinter boede i Kairo. Rexen underlagde sig selv et dogme om at skrive en komposition hver dag og udelukkende at arbejde med improviserede sangtekster i et ’first take’. Det intense arbejde er blevet til albummet ’I Don't Mind Dying’, som udgives til vinter.

Live er Mongol en vekslen mellem komponeret musik og improvisation. Med rødder i sange, der spilles på Rexens ’guitalele’ (mini-guitar) får koncerten intensitet via ibrugtagen af ​​præindspillede info-beskeder, trommemaskine beats, løsrevne bidder af radiotransmissioner, fløjter og meget mere. Rexens ekstraordinært alsidige stemme binder denne totaloplevelse sammen.

Med brug af store hvide lagener forvandler Mongol enhver scene til et alter for det rendyrkede udtryk. Sammen med WALTER (stemmen bag de informative præ-indspillede udsagn) inviteres publikum ind i en underlig og farverig verden, hvor egoet efterlades, og performeren står tilbage.

”Michael Rexen er Danmarks mest spændende vokalist”

– Kresten Osgood, juli 2014 

 

 

 
TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 23. okt 2014
Add to Calendar