MANDAG 06. NOV 2023 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 180KR

EDDIE CHACON(US)

& THE ZENNMEN(US)

Eddie Chacon oplevede både anderkendelse og stor succes i 90'erne med soulduoen Charles og Eddie, og sammen scorede de et globalt kæmpehit i 1992 med "Would I Lie To You". Nu er Eddie Chacon endelig vendt tilbage til musikken med sin fløjsbløde R&B og 'celestial soul'​, som kan opleves på Loppen mandag d. 6. november.

I løbet af sin tidlige karriere nåede Eddie Chacon at skrive, synge og producere mere end ti Top 40-hits, før han forlod musikindustrien for at fokusere på sin karriere som fotograf og kreativ direktør. Men i 2020 annoncerede musikmagasinet The Fader endelig Chacons tilbagevenden til musikken, efter tre årtiers tavshed, og refererede til ham som en "lavmælt R&B-legende", da de havde premiere på den første single fra hans album Pleasure, Joy and Happiness.

Pladen er produceret af John Carroll Kirby - den ligesindede kunstner og samarbejdspartner med Frank Ocean og Solange Knowles - og byder på behersket percussion fra Kanye Wests Sunday Service-trommeslager Lamar Carter. Resultatet er lige så tidløst, som det er moderne.

Chacon skriver fantastisk, delikat soul og funky R&B med teksturerede synthesizers, som gør musikken både forførende og spændende. Det hele løftes af Chacons luftige stemme og bløde falset, og selv det letteste øjeblik føles modent og oprigtigt. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at MOJO tildelte albummet 5/5 stjerner og kaldte det "et mini-mesterværk".

Glæd dig til en aften i særklasse, når Loppen får besøg af Eddie Chacon til november.

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 06. nov 2023
Add to Calendar