LØRDAG 04. JUN 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 120KR

DUNE MESSIAH

MURKY MUNROE(DK/IR)

De sidste fem år har den københavnske neofolk artist, Dune Messiah, opbygget et ry, der er svært at komme uden om. Nu har mørkemanden nyt materiale på trapperne, der kan høres live for første gang på Loppen lørdag d. 4. juni med Murky Munroe som special guest.​

Under pseudonymet Dune Messiah præsenterer frontmand Magnus Westergaard et sort-romantisk lydunivers, hvor akustiske guitarer flettes sammen med industrielle trommebeats, fængende melodier og et mørkt tekstunivers, der trækker tråde til Nick Cave og Marissa Nadler. 

Med flere Europaturnéer og to albumudgivelser bag sig samt en single i rotation på P6 BEAT er Dune Messiah efterhånden blevet et navn man skal holde øje med. Politiken har bl.a. udtalt, at “den andægtige singer-songwriter meget vel kunne være Leonard Cohens nordiske arvtager.”

Teksterne omkranser eksistensens absurditeter på en kafkask facon, mens en grænsesøgende instrumentering pendulerer mellem det voldsomme og det skrøbelige, som hvis netop Leonard Cohen havde haft en rolle i Twin Peaks.

På scenen optræder Dune Messiah som et firkløver bestående af Lee Thomas på trommer, Andreas Bengtsen på elguitar og bas, og Lisa Jespersen på tangenter, mens forsanger Magnus Westergaard slår sangene an på akustisk guitar og sin kraftfulde og vidtspændende vokal. 

Glæd dig til at blive omsluttet af mørket lørdag d. 4. juni, hvor du også kan opleve Murky Munroe live med band.

Bag aliasset Murky Munroe gemmer sig dansk-iranske Mazdak Khosravi. Født og opvokset i Århus Syd, blev barndomssomrene brugt hos mosteren i Californien. Denne kontrasterende opvækst, bragte et broget lydspor med sig, strækkende sig fra The Supremes og Chaka Khan, over Leonard Cohen, til West Coast hip hop og persisk 60'er pop – alt sammen noget der har sat sig i Murky Munroes letgenkendelige soul-noir univers.

I midten af november udgav Murky Monroe udgav sin anden EP, 'Eloise'. En EP hvor han bl.a. har allieret sig med rytmegruppen i Kashmir, Asger Techau på trommer og Mads Tunebjerg på bas. Derudover er har Kaspar Kaae fra Cody bidraget med guitar og produktion, der har skabt et vibrerende og mørkepoetisk rum, hvor Murky Munroes fortællinger har masser af plads til at folde sig ud, kravle ind under huden på lytteren, og blive der.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 04. jun 2022
Add to Calendar