LØRDAG 09. DEC 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 115KR

DINNER

JANNIS NOYA MAKRIGIANNIS SOLO (CHOIR OF YOUNG BELIEVERS)

FLAWLESS VICTORY

ANDERS BOSERUP

Den LA baserede producer og sanger Dinner gæster Loppen til december!

Dinner er den danske Anders Rhedin, som udlever musikerdrømmen i LA. Her har han arbejdet på sit nyeste album "New Work", som er indspillet efter en slags "back to basics" tilgang, som dengang han sad i København og udgav sine egne kassettebånd. Anders siger selv, at han havde brugt alt for lang tid på sin debutplade "Psychic Lovers", hvor han sad alene foran computeren i flere måneder og var besat af projektet. Denne gang skulle det være anderledes, og sangeren hyrede Josh da Costa til at producere albummet med ham. De to tidligere Dinner plader er indspillet med europæiske musikere i henholdsvis København og Berlin, men efter Anders flyttede til LA, har amerikanske musikere som Andy White og Charlie Hilton spillet med på den seneste udgivelse. Det er blevet til et råt og ærligt album med mange first takes, og en lyd der er Dinners helt egen. Så man kan roligt glæde sig, når han d. 9. december gæster Loppen med kufferten fuld af nyt materiale!

JANNIS NOYA MAKRIGIANNIS

Frontmanden i Choir of Young Believers spiller sin første solo-koncert på dansk jord på Loppen. Jannis vil lufte nye work-in-progress kompositioner der både rummer kendte elementer fra Choirs lydunivers såvel som helt nye, ambiente klange.

FLAWLESS VICTORY

Nattelivskongerne bag Knife Fest har startet et band som vil spille sin debut-koncert denne aften. Stilen er storslået, ekstravagant og groovy 00'er-inspireret goth-pop med et strejf af R&B og arena-rock iblandet dream house'ede tropiske rytmer og lækker solskins-guitar.

ANDERS BOSERUP

Boserup er tilknyttet det særdeles velestimerede danske label Vellness Plader og har med et udtryk der inkluderer alt fra skrøbelige salmer til avantgarde-pop til ambiente klubproduktioner gang på gang imponeret sit koncertpublikum.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 09. dec 2017
Add to Calendar