TORSDAG 09. FEB 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 140KR

DIE NERVEN(DE)

SÅRBAR

Med tydelige referencer til bands som Sonic Youth og Joy Division dykker Die Nerven ned i de dystre sider af samfundet i deres mørke og intense post-punk. Til oktober udgiver den tyske trio deres femte og selvbetitlede album og vender i den forbindelse tilbage til Loppen d. 9. februar til et brag af en gensynskoncert med support fra danske sårbar!

Die Nerven blev grundlagt i Esslingen i 2010, og har siden spredt sig til Stuttgart og Berlin, og i dag - tolv år senere - anses de ikke kun for at være et af de bedste livebands i Tyskland. Men med udgivelser som Fluidum (2012) og Fun (2014) står de tyske post-punkede alt-rockere også bag "nogle af de bedste og vigtigste tysksprogede album i dette århundrede" ifølge bl.a. Jan Wigger fra Spiegel Online.

Selvom bandet fortsat er loyalt forbundet med undergrunden, har Die Nerven spillet et hav af rockklubber verden over, og har gæstet anerkendte festivaler som Roskilde Festival, Melt!, Appletree Garden, Sziget og Eurosonic. Derudover var de det første tysksprogede band, der udgav på det stilskabende, amerikanske label Amphetamine Reptile Records. I 2015 udgav de deres tredje album OUT via Glitterhouse Records, og tog på en omfattende turné langt ud over Tysklands grænser, hvilket førte til deres første live-plade Live in Europa i juni 2017.

Med det fjerde studiealbum, Fake (2018), opnåede Die Nerven en imponerende 13. plads på den tyske albumhitliste, og markerede på mange måder et gennembrud for det tyske alternative rockband. I år står bandet klar med deres femte og selvbetitlede album, der sender bandet på en omfattende turné, hvor Loppen står for tur torsdag d. 9. februar, og det bliver uden tvivl en solid omgang, når Die Nerven vender tilbage til København og Christiania!

SÅRBAR er en rock kvintet fra København, som efterhånden har et par år på bagen. sårbar spiller en mørk melodisk omgang støjrock. Der er masser af distortion, larm og feedback. Dog aldrig på bekostning af selve sangen. Ligesom at omkvædet altid er at få øre på. Teksterne er på modersmålet og omhandler typisk tilværelsens mange tvivlsomme skygger.

sårbar er ingen dans på roser, men man kan sagtens danse alligevel. En koncert med sårbar er altid fuld af energi, og forfalder aldrig til selvhøjtidelighed og alvorlige nykker. Vi er jo bare mennesker.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 09. feb 2023
Add to Calendar