FREDAG 15. MAJ 2015 - KL 21.00
ENTRÉ: 160KR

THE DICTATORS NYC(US)

PRESIDENT FETCH

BLACK MAGIC SIX(FI)

THE DICTATORS NYC

Endelig kommer The Dictators tilbage til Loppen! Bandet, der siden 1973, har inspireret så mange punkrockbands over hele verdnen.

The Dictators havde en kort pause, men da de ganske enkelt ikke kunne ligge stille, valgte de at køre ufortrødent videre med gutarist Ross the Boss (fra Manowar), forsanger Handsome Dick Manitoba, trommeslager JP "Thunderbolt" Patterson, Dean "The Dream" Rispler på bas, og så hev de ingen mindre end Daniel Rey med på guitar - Ramones' producer og sangskriver! 

 

PRESIDENT FETCH

Få bands på den danske musikscene når så langt som til at have eksisteret i et kvart århundrede. Men PRESIDENT FETCH har holdt godt fast, og har gennem de senere år konsolideret deres fremtrædende plads på undergrundsscenen. Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé, og har man oplevet bandet vælte en scene bare en gang, så er man ikke i tvivl om deres power, rutine og potentiale. 

Gennem de 25 år er det blevet til nu fire album, nogle singler samt optræden på en lang række compilation album. Sidste reelle album var Cruel Beats… Gently Slumbering, der så dagens lys i 2007. albummet var en kraftig understregning af, at PRESIDENT FETCH for alvor havde fundet formlen hvad angår et miks af punk og rock’n’roll. Og nyeste udgivelse, STAMINA, er ingen undtagelse. Albummet er 100 % energisk, velsleben punk’n’roll, der viser, at bandet er i bedre form end nogensinde. STAMINA udgøres af elleve numre, der er umiskendelig PRESIDENT FETCH. Sangskrivningen er blevet endnu bedre og bandets heftige drive er fuldt intakt.

 

BLACK MAGIC SIX

Den dynamiske, finske duo BLACK MAGIC SIX ligger et sted mellem Howling Wolf og Venom, og trækker på indflydelse fra The Stooges, Dead Kennedys og AC/DC. Finsk når det er bedst! 

"Black Magic Six sounds like a satan´s masterplan, the organs of Stalin and a howl of a Kallio-werewolf - all mixed together."

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. maj 2015
Add to Calendar