TORSDAG 04. FEB 2016 - KL 20.30
ENTRÉ: 75KR

DEN STORA VILAN(SE)

LAU

DJ ROCKADELIKA(SE)

DEN STORA VILAN

En koncert med svenske Den Stora Vilan indebærer altid noget ekstraordinært. De bliver ofte omtalt som ét af Sveriges bedste livebands og ét af Skandinaviens mest interessante bands. Musikalsk spænder de mellem Ariel Pink og Prince, og indflydelserne trækker på navne som Grateful Dead og Neil Young. Resultatet er en form for organisk groove og improvisation, med psykedeliske og tunge, atmosfæriske rytmer, der konstant bygger musikken op og nedbryder den igen. 

I oktober 2015 udgav Den Stora Vilan albummet 'Utsikt mot Havet', og bandet har spillet stort og småt i løbet af deres 9 års eksistens - blandt andet med Träd Gräs och Stenar, Graveyard, Kurt Vile, Nick Lowe, White Hills og the Growlers og til festivaler som Way Out West, Dragon Fly og Copenhagen Psych Fest.

 

LAU (solo)

Lau Ingemann Vinther Pedersen har siden 2011 som sanger og guitarist stået i spidsen for det dansksprogedesyrerockband Fribytterdrømme, der de seneste par år har gjort sig bemærket på den danske musikscene med deres eksplosive og euforiske psykedelia.

Med Fribytterdrømme har Lau 3 udgivelser i ryggen; en 7" single, det anmelderroste 12" debutalbum 'Labyrintens Farver' og senest den 20 minutter lange 12" single 'Fribytterdrømmen'. I eget navn har Lau desuden udgivet debut-digtsamlingen 'Alle udveje fører til vanvid'.

I denne omgang står Lau alene på scenen med en række særskilte solo-optrædener, der trækker på Fribytterdrømmes ukendte sange samt alternative versioner af bandets udgivne materiale vævet sammen med digte fra samlingen 'Alle udveje fører til vanvid'.

Udstyret med guitar, synth og loop-pedaler vil han bortføre lytteren til trancetilstande i en seance, der ikke skelner mellem sang og poesi, og som lever i overgivelsen til det meditative.

 

DJ ROCKADELIKA pakker DJ-tasken og krydser Øresund for at spille den sprødeste psych for os!   

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 04. feb 2016
Add to Calendar