FREDAG 15. DEC 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 250KR

KUN FOR FORRYKTE FESTIVAL PRÆSENTERER

DREAM CITY BURNIN'

BEEFEATERS

JES HOLTSØ

FANCY LEE

OBS. FÅ BILLETTER!

Kom i forrykt julestemning fredag d. 15. december, når Kun For Forrykte Festival inviterer indenfor på Loppen til Den Forrykte Julefreds Koncert med både Dream City Burnin', Fancy Lee og Beefeaters Feat. Jes Holtsø​ på plakaten!

Som alle andre festivaler med respekt for sig selv er det blevet på tide, at lave et lille forrykt spinoff event i den helt rette ånd med en række artister, som i den grad inkarnerer atmosfæren af vores festival. Glæd jer til en unik koncertaften på Loppen d. 15 december med:

DREAM CITY BURNIN' er et genialt sammenrend af 70'er rockens veteraner, hvor Peter Ingemann, Tømrerclaus, Kim Menzer og Søren Berlev spiller den psykedeliske rock, som var den genopstået på ny!

BEEFEATERS, som har gennenmgået et overbevisende generationsskifte, og nu udgøres af Frederik Schnoor (Freddy And The Phantoms), Torben Guldager (Katinka), Rune René Hansen (Freddy And The Phantoms) og Anders Haahr (Hammond Orgasm, m.fl.). JES HOLTSØ - elsket og anerkendt som en inderlig bluessanger - vil denne aften gæste bandet og skabe mere magi på scenen.

FANCY LEE er et helt nyt skud på stammen fra den danske rockscene, som anført af Nina Methling spiller beskidt swamp-blues, som lugter langt væk af voodoo-hekse, sumpfolk, kvinder uden mænd og om New Orleans-bordeller.

"Den nye julekoncert bliver "stedet hvor gamle venner mødes" og hvor man kan få fyldt lidt forrykt energi i kroppen inden julen står for døren. Det er som en rigtig "homecoming koncert" og jeg er sikker på, at mange vil glæde sig til at opleve stemningen ude på Loppen, som er den helt rigtige venue - udenfor vores hjem i Stubbekøbing. Vi håber at skabe en lille juletradition, som kan vende tilbage i de kommende år..." - udtaler arrangøren Frederik Schnoor

Loppens bar serverer velskænket øl, vin og en ganske forrykt gang "Galmands-Gløgg" til at sætte stemningen på denne aften. Så få dine forrykte depoter fyldt op på Loppen, inden julefreden for alvor sænker sig.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. dec 2023
Add to Calendar