ONSDAG 17. FEB 2016 - KL 20.30
GRATIS

DEERBORN RELEASEFEST

STONEBIRD

Celebration Records, Deerborn og Loppen præsenterer Releasefest for Deerborns kommende debutalbum Crash and Burn.

Deerborn er et nyere projekt på den danske musikscene, som bevæger sig indenfor genrerne folk-rock, rock og alt. country, Med melodiske og dystre guitarpassager og en insisterende vokal beviser kvintetteten, at de mestrer rendyrket og uforfalsket rockmusik, der placerer sig et sted imellem My Morning Jacket, Neil Young og Pearl Jam.

Efter at have arbejdet på at færdiggøre deres album i et par år, skrev de i efteråret 2015 kontrakt med det lokale Odense selskab Celebration Records, og nu er deres debutalbum tæt på at være en realitet.

Albummet er indspillet og produceret af Søren Brylle (Ave, White Flag Society), og mixet af Valentin Kruse (Dirty Old Town, S. Westmark).

Titelnummeret og første single fra albummet varsler om et band, der ikke er bange for at fortælle om livets skyggesider.

Musikvideoen til Crash And Burn er en barsk fortælling om Athena Windelev, der efter et liv som international supermodel mistede fodfæstet og faldt fra de øverste lag i samfundet ned i et mørkt og bundløst hul. Sangen er ikke skrevet direkte til Athena, men den viser hvordan hvert eneste af hendes valg har haft konsekvenser.

 

Deerborn består af:

Lasse Nørby – vokal & guitar

Daniel Buchwald – guitar

Dennis Winterskov – trommer

Ask Fogh – bas

Eik Skibdal Schwarz - keys

 

Kom og vær med til at fejre udgivelsen af Deerborns slagkraftige debutalbum, og erhverv dig albummet dagen før det kommer i butikkerne. Crash and Burn udkommer officielt fredag d. 19. Februar

STONEBIRD

Stonebird er et gennemmusikalsk band, der uden skelen til tendenser leverer den tunge rock lige fra hjertet. Bandets sound og sangkonstruktion hviler på arven fra 60’er-70’ernes elektriske scene, samt urlyden fra tidlig amerikansk bluesrock. Live udfolder bandet sig i intense performances - ekstatisk indlevelse og forbitret nostalgi. I det tidlige 2015 udgav Stonebird EP’en: Who Will Slay The Beast?, der høstede følgende anmeldelser:

”Og så blev der lige dræbt 40 års musikhistorie med ét mesterligt slag. Her er et band, som alle rocklyttere bør unde sig selv en koncert med.” (GAFFA, 5 stjerner)

”Who Will Slay The Beast? emmer af sjæl, spilleglæde, den der forbitrede autencitet og evner til at ramme et eller andet der har en nerve og sjæl, som giver musikken ekstra tyvngde og liv i forhold til lignende udgivelser.” (GFR, 5 stjerner)

Stonebird arbejder på at færdiggøre en 7” vinyl indspillet i Black Tornado Studio, København. Pladen udkommer i starten af 2016. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 17. feb 2016
Add to Calendar