TORSDAG 15. AUG 2024 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 210KR

DAVID RITSCHARD(SE)

Den svenske countrystjerne, David Ritschard, er endelig tilbage på scenen! Glæd dig til at opleve country-troubadouren, når han indtager Loppen d. 15. august med sin svenske countryrock og slagkraftige sangskrivning.

Den ustyrlige sanger, David Ritschard, er en af Sveriges mest elskede og omtalte nyere kunsterne. Han solodebuterede i 2019 med albummet 'Brobrännaren', og efter en række bemærkelsesværdige singler og udgivelsen af sit andet album, ’Blåbärskungen’, er Ritschard udnævnt til den nye ’Kongen af Sverige’.

David Ritschards succes handler ikke kun om ham som person, men også om dem, han synger om. De livserfaringer, verdener og historier der fylder i hans sange, er ofte taget fra et liv i arbejderklassen. Det er en blanding af hverdagsrealisme med glimt i øjet, musik med brug af pedal steel, blæsere, fioler og kor og en kunstner, der ikke går af vejen for at optræde med cowboyhat og løstsiddende campinghabit.

Efter at have erobret det svenske kongerige, er turen nu kommet til den anden side af Øresund i forbindelse med udgivelsen af Ritschards tredje album ’This Has Happen’. Et album, der samler al den musik, han har udgivet siden Blåbärkungen, EP'erne Rockbotten og Duplantis Blues samt en række singler. 

I 2024 er Ritschard ikke kun tilbage på scenen for at møde publikum. Han er også allerede gået i studiet for at arbejde på dét, der bliver hans fjerde plade. David Ritschard er på kort tid blevet en af ​​Sveriges mest populære livekunstnere, og til august kan du opleve hans livsbekræftende sange og finurlige univers, når han gæster Loppen i København. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 15. aug 2024
Add to Calendar