TIRSDAG 25. MAR 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

CORROSION OF CONFORMITY (US)

PET THE PREACHER (DK)

SECTARIAN VIOLENCE (SE/UK/US)

 

CORROSION OF CONFORMITY blev grundlagt i 1982 af tre teenagere i Raleigh, North Carolina. Bandet begyndte som et undergrundsband, der spillede heavy, udfordrede grænser og blev hvad Decibel Magazine kaldte “a crucial stylistic lynchpin in the bridge between metal and punk”.

Tredive år, og mange ændringer senere er COC oprindelige trio tilbage og på det Londonbaserede uafhængige Candlelight Records, der bla. også har udgivet Opeth og Orange Goblin.

Efter at have turneret i USA og Europa med adskillige bands, herunder Goatsnake og Clutch, og optrædener på festivaler som Deathfest og Roadburn, sluttede COC sig til produceren John Custer i begyndelsen af ​​2011 for at starte optagelsen af hvad der ville være bandets første udgivelse siden 2005. Det kritikerroste album ”Corrosion of Conformity” blev udgivet i starten af 2012 med illustrationer af bandets ikoniske kranium-logo lavet af Seldon Hunt (Melvins, High on Fire).

“Corrosion of Conformity not only brings back one of heavy rock’s most seminal and defining bands, but it pushes that band into new ground it’s never yet known,” skrev The Obelisk. “The achievement is substantial, the performances crisp, the production clear but organic, but sure enough, these elements and the varied aesthetic of the band come together to create something wholly stronger than its parts.”

COC er Woody Weatherman, Mike Dean og Reed Mullin og har i alt udgivet 8 studiealbums.

PET THE PREACHER (DK)

Pet The Preacher er en tung, blueset trio fra København. Det er sammenspil, dybde og dynamik der er i fokus, når sangene bevæger sig fra det metalliske, til den progressive rock, over 70ernes bluesrock konger, NOLAs mudrede udtryk og samler sig i det groove der kendetegner Pet The Preacher og deres efterhånden særegne sound.

Pet The Preacher har med "The Cave & The Sunlight" lavet et album der sætter standarden for deres lyd. Det er heavy, stenet, blues med hjerte og hjerne. Det er lykkedes at fange tyngden, live-feeling og den dynamik der er et varemærke for trioen. Indspillet live i Dead Rat Studio med den faste producer Jacob Bredahl, og med fokus på at få den sound som har været meningen fra starten. Det er lykkes. Resten af foråret og sommeren, står på tourneer og festival-optrædender. Blandt andet på Desert Fest i Berlin, der også vil være bandets release-fest. "The Cave & The Sunlight" er ude d. 25/4 2014 via. Napalm Records

https://www.facebook.com/petthepreacher?fref=ts

SECTARIAN VIOLENCE (SE/US/UK)

Med medlemmer fra Sverige, England og USA (og bands som Coke Bust, Violent Reaction, Inherit) har Sectarian Violence høstet stor opmærksomhed på hardcorescenen siden deres debut EP på Grave Mistake Records fra 2011. De har allerede turneret Europa og USA, og i 2013 udgav de LPen Upward Hostility. De skriver selv:

“Sectarian Violence is no-fuss, short blasts of hardcore punk where straight forward intensity means everything.”

https://www.facebook.com/sectarianxviolence

http://carrytheweightrecords.bandcamp.com/album/upward-hostility

 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 25. mar 2014
Add to Calendar