FREDAG 27. JAN 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

COOL SOUNDS(AU)

JONATHAN SCHULTZ(DUO)

Fredag d. 27. januar tager vi hul på musikåret 2023, og rider med på betagende, solbeskinnet og funky indie-rock, når australske Cool Sounds gæster Danmark og Loppen for første gang med de forførende nye udspil fra danske Jonathan Schultz som special guest! 

Cool Sounds er navnet på Dainis Laceys soloprojekt, der med debutalbummet Dance Moves fra 2016 straks cementerede sig som navn, man burde holde øje med i hjemlandet Australien.

Siden da har det australske indie-pop-wunderkind bekymringsfrit snoet sig gennem indie-rock, 80'er-pop, funk og alt-country, hvor Laceys tankevækkende, indsigtsfulde sangskrivning kommer frem i lyset på bedste, legende og lette vis.

Lacey har på ingen måde ligget på den lade side i tiden under Covid-19, men har i stedet vendt den begrænsede turnéaktivitet til at være aktiv i studiet, og i oktober udgav Cool Sounds det femte album Like That. Inden albumudgivelsen havde alle tre singleforløbere allerede fået omtale i anerkendte musikmagasiner verden over som The Evening Standard, The GuardianRadio France, Frankie Magazine og NME Australia, samt airplay på BBC 6 Music, Triple J, Double J og lokale radiostationer i Australien. 

Cool Sounds har tidligere delt scener med Twin Peaks, Spiral Stairs og anerkendte, ukronede australske indie-bands som Mod Con og Good Morning, og turnerede Europa både i 2015 og 2019. Med Like That solidt plantet i gigbaggen er Cool Sounds nu endelig klar til at ramme landevejen igen i begyndelsen af ​​2023, hvor Lacey og hans seks-mand-høje band også lægger vejen forbi Loppen fredag d. 27. januar med danske Jonathan Schultz som special guest!

JONATHAN SCHULTZ
Siden Jonathan Schultz udgav sin debut-EP i 2013 med projektet Schultz and Forever, har han været et anerkendt navn i den danske indie scene og høstet ros for samtlige af hans udgivelser gennem årene.

Oven på nogle år i kulissen som sangskriver for andre kunstnere oplevede Schultz en trang til at vende tilbage til sin egen musik - men også et ønske om at starte forfra. I 2022 udgav Schultz den tilbagelænede og forørende single "What About Me", der fremviser hans evner til at forene både sørgmodighed og begejstring, ikke ulig udspil fra kunstnere som Sade, Prefab Sprout eller Sean Nicolas Savages sange.

Nu er Schultz aktuel med sin anden single "Like in June" og udgiver sin debut-EP i 2023 i eget navn, hvor han også kan opleves live på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. jan 2023
Add to Calendar