LØRDAG 21. OKT 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 160KR

A DOOMED BIRTHDAY FEAT.

CONAN(UK)

SLOMATICS(UK)

DOMKRAFT(SE)

Til efteråret melder Conan, Slomatics og Domkraft deres ankomst i København, når de tre power-trioer flår Loppen fra hinanden med knusende tunge riffs og afgrundsdyb doom lørdag d. 21. oktober! 

Conan er fra det mørke, nordvestlige England og bærer en ulykkelig byrde af afgrundsdyb og dronende heaviness. Gennem gabende kløfter og skumle slagmarker leverer de riffs og toner så dystre og så tykke, at guderne vender sig væk for ikke at blive kvalt i deres overjordiske levering.

Siden deres tidlige demo Battle In The Swamp fra 2007 har Conan indtaget deres plads helt i front for doom metal både i Storbritannien og hele verden. De har delt scene med bands som Sleep, Acid King, Fu Manchu, High on Fire, Pentagram og Bongripper og gæstet topfestivaler som Hellfest, Roadburn, Motocultor, Desertfest, Maryland Deathfest, Psycho Las Vegas og mange flere.

Forvent voldsom, galopperende, ubarmhjertig fuzz og galopperende crust. Der er ingen flugt og ingen hvile, når nogle af de bedste inden for doom gæster Loppen d. 21. oktober i selskab med landsbrødrene i Slomatics og svenske Domkraft. 

SLOMATICS
I løbet af næsten 20 år har Slomatics udviklet en særlig identificerbar stil i den tunge undergrund. De har arbejdet siden 2004 fra deres hjem i Belfast, Nordirland, og har lavet syv-otte fuldlængder og utallige splits med bands som Agents of the Morai, Conan, Holly Hunt, Mammoth Weed Wizard Bastard, Yanomamö og mange andre, hvilket har skabt en lyd, der svæver mindst lige så meget, som den knuser.

Med en science fiction-baggrund, der kaster en dyster, futuristisk skygge, slæber Slomatics sig massivt men viljestærkt afsted med dødsdømte riffs, suppleret af den groovende krigsbrøl med en følelse af rum, der er helt deres egen. Bandet er i konstant udvikling både i sangskrivning og live-performance med et evigt voksende repetoire og en bredde, der grænser til det psykedeliske. En langsom march mod glemslen, indspillet på bånd.

DOMKRAFT
Udsprunget af en livslang kærlighed til gentagne, hypnotiske og sindsudvidende sange, trådte stockholmske Domkraft ind på heavy-scenen med deres debut-EP i 2015. Nu, tre albums, to EP'er, et livealbum og en split-LP med deres åndelige brødre Slomatics senere, drikker Domkraft stadig af den samme brønd.

Men sangene er blevet mere nuancerede og inkorporerer en bredere vifte af indflydelser, mens de forbliver tro mod essensen af bandet: Riff. Hook. Repeat Until Numb.

Deres fjerde album, Sonic Moons, udkommer på Magnetic Eye Records d. 8. september, og måneden efter kan du opleve trioen på Loppen i selskab med Conan og Slomatics lørdag d. 21. oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 21. okt 2023
Add to Calendar