LØRDAG 02. APR 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

COLD NIGHT FOR ALLIGATORS

GHOST IRIS

RISK/EXIST

COLD NIGHT FOR ALLIGATORS

I mere end fem år har det prisvindende metalband Cold Night For Alligators skabt et navn for sig selv, og nu er bandets længe ventede debutalbum 'Course Of Events' endelig klar. Albummet er produceret i dB Music Studios af Daniel Braunstein (Volumes, Fall in Archaea), der med sin massive stil matcher bandets lyd, og singlen "Followers" vakte da også omgående interresse hos Metal Hammer UK. 

Cold Night For Alligators kombinerer progressiv dødsmetal med brutal, teknisk hardcore tilsat en smuk atmosfærisk ambiance. 

Foruden at have lagt det danske land ned har bandet turneret i Indien, UK, Tyskland, Belgien, Norge, så forvent et band i absolut topform!

 

GHOST IRIS

Det progressive metalcore band fra København, udgav deres debutalbum 'Anecdotes of Science & Soul' i februar 2015.

Mens stadig større dele af den internationale metalscene er opmærksomme på bands der i højere grad spiller teknisk og tænker fremad, byder københavnske GHOST IRIS nu ind med et usædvanligt, moderne dansk tag på genren. Medlemmerne har på forhånd gjort sig erfaringer i populære lokale bands såsom As We Fight. Road to Manila og Shaped Like Swans, og sammen kombinerer de elementer fra genrerne metalcore og progressivt metal i en lyd der balancerer kompleks og kraftfuld tyngde med ambitiøse og teknisk udfordrende melodier.

Inspirationen er at finde i bands som Tesseract, Periphery, Erra og Volumes. Dette har ført til musik med bemærkelsesværdige melodiske sangstykker samt fleksible growls, der tilsammen skaber en kontrast der afspejler musikkens indhold. I Ghost Iris' musikalske univers er der at finde et bredt spektrum af stemninger, catchiness og variation, samt toner fra den tunge og hårde ende.  

 

RISK/EXIST

Metalcorebandet Risk/Exist er fra København og er dannet af brødrene Marc (vokal) og Mads (trommer) sammen med Morten (guitar) og Alexander (guitar). Risk/Exist spiller progressivt, melodisk og hårdtslående metalcore, der omhandler personlige såvel som politiske emner. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 02. apr 2016
Add to Calendar