TORSDAG 01. DEC 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

VERA, LOPPEN & TAPETOWN PRESENT:

CLOUDSURFERS(NL)

YU-GUN

Punk, garage, støj- og psychrock støder sammen d. 1. december på Loppen, når vi i samarbejde med Tapetown og VERA præsenterer hollandske Cloudsurfers direkte fra undergrunden i Groningen, hvor københavnske Yu-Gun indleder ballet!

Svedige, uforudsigelige og fuldstændigt on fire!!! ... er måske det, der kommer tættest på en beskrivelse af CLOUDSURFERS. Det er også grunden til, at de er et af de allermest spændende navne på den hollandske garage-punk-scene lige nu, og deres eksplosive liveshows er som et skud adrenalin direkte i hjertet - Uma Thurman-style!

Cloudsurfers har i dén grad også opnået status som et vaskeægte "live-fænomen" i hjemlandet ovenpå utallige, festlige festivalshows denne sommer, og det fuzz-fyldte band - udstyret med et fuld fart over feltet-dobbelt-trommeslager-setup - er nu klar til at udforske Europa. Torsdag d. 1. december kører de Loppen over som et lyntog, uden at se sig tilbage! 

YU-GUN er et nystiftet rockband fra Københavns eksperimenterende DIY-rockscene. Deres grandiose indie-punk er lige så melodisk og let-tilgængelig, som den er støjende og ustyrlig. Lige dele urban ensomhed og klaustrofobiske bekendelser eksploderer i pludselige støj-rock-crescendos og hymniske hooks, der hæver hverdagens monotoni til dramatiske højder.

Efter at have udgivet deres første demo-EP i maj 2022 som trio, har Yu-Gun nu udvidet sig til en fuld kvartet og har siden efteråret haft travlt med at optræde med succesfulde shows på hjemmebane såvel som i både Berlin og Hamborg, og etableret sig som et energisk, intenst og ikke mindst inderligt live-act.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 01. dec 2022
Add to Calendar