LØRDAG 25. NOV 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 160KR

CIVIC(AU)

Tilbage i 2019 blæste de australske punks i CIVIC taget af Loppen, og til november gør de det igen! Oplev noget af det allerbedste, australske punk, når Melbourne-drengene vender tilbage til København lørdag d. 25. november.

CIVIC er ikke det første australske band, der har fundet inspiration i de hellige punkgraler, men få lykkedes med at fange ånden så godt som CIVIC.

Med et anerkendende nik til Dead Boys kreerede CIVIC i 2018 den perfekte, aggressive punkplade med debut-EP’en New Vietnam, og sidste år stod bandet endelig klar med opfølgeren - det anmelderroste album Taken By Force - hvor bandet gentænker protopunkens hensynsløse intensitet, og tilpasser den en ny æra. 

Most Anticipated Albums Of 2023” - Stereogum 

Bandet er rost til skyerne af musikmagasiner som MOJO, NME og ikke mindst Stereogum, der beskriver bandet som “an unholy lo-fi pile-up of Garage Rock, Punk, and ’90s-style Noise-Rock” og sammenligner dem med MC5 og The Saints. Det Melbourne-baserede band har hurtigt skabt sig et navn som et fængslende liveact af mesterligt kontrolleret kaos, der bl.a. kunne ses på deres seneste britiske turné tidligere i år, som bl.a. tog Great Escape Festival med storm og udsolgte flere venues.

CIVIC er i Loppens optik ét af de mest spændende punkbands, der er dukket op i de senere år. Deres frenetiske liveshow serverer en vital energi, rasende katarsis og uhæmmet sjov, og du kan allerede godt begynde at glæde til at opleve CIVIC live på Loppen til november.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 25. nov 2023
Add to Calendar