FREDAG 15. APR 2022 - KL 21.00
ENTRÉ: 160KR

CHUBBY AND THE GANG(UK)

ROMEO TAYLOR(GB)

DJ STINE OMEGA + IDA KYS

Om dagen er Charlie Manning Walker elektriker, der tjener penge for at gå til koncerter og drikke iskolde Guinness. Om natten kalder han sig for Chubby og står i fronten af den hårdtsparkende, britiske punkkvintet Chubby and the Gang. Glæd dig til 'fuck it or fuck off'-attitude og fuld fart frem, når Chubby and the Gang indtager Loppen d. 15. april!

Chubby and the Gang består af musikere fra den blomstrende men noget oversete britiske hardcorescene. Frontet af Charlie Manning Walker (alias Chubby Charles) og bakket op af Tom 'Razor' Hardwick, Meg Brooks Mills, Ethan Stahl og Joe McMahon (aka the Gang), fortæller bandet historier fra det moderne London.

Ligesom Charlie arbejder de fleste i bandet som håndværkere og deres sange bærer præg af samfundspolitik - og ikke mindst samfundskritisk. Ved siden af de klassiske rock'n'roll-temaer om kærlighed og tab, er Charlies tekster forankret i arbejdsrettigheder, ulighed, politibrutalitet, regeringsfejl og gentrificering - temaer, der er godt som indbygget i Storbritanniens struktur og forstørret i den engelske hovedstad.

Bandets debutalbum Speed Kills blev produceret af Fucked Up’s Jonah Falco og udgivet i januar 2020 via Static Shock, hvor pladen hurtigt kom på anmeldernes radar. Men lige som bandet skulle ud i verden og høste deres nyfundende popularitet, blev vi alle lagt ned af pandemien, og den vigtigste tid i bandets karriere blev i stedet som "at vente på en pizza, der aldrig kommer", som Charlie beskriver det. 

Men nu er tiden inde! Chubby and the Gang udgiver deres andet album The Mutt’s Nuts d. 27. august via Partisan Records (IDLES, Fontaines D.C. m.fl.) og skal i dén forbindelse endelig præsenteres for hele verden! Så gå IKKE glip af Chubby and the Gang live på Loppen til april!

Support: Romeo Taylor 
Entertainer og all-around-good-guy, Romeo Taylor, er højt elsket på Glasgows DIY-musikscene såvel som en underholdende tilstedeværelse på diverse sociale medier. Hans rave-bop ’The Kingdom of Scotland’ har allerede opnået kultstatus og er uofficielt udnævnt til Skotlands nye nationalsang.

DJ Stine Omega + Ida Kys
DJ Stine Omega & Ida Kys har pakket pladekassen med de sprødeste rock'n'roll-toner fra fortid og nutid. De spinner sorte vinyler og drømme, så der både er til de vilde dansere og de følsomme typer i hjørnet. Damerne fyrer op for ballade og sved på panden!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. apr 2022
Add to Calendar