SØNDAG 26. SEP 2021 - KL 19.00
GRATIS

CHRISTIANIAS 50 ÅRS FØDSELSDAG

N.E. GIRL(UK)

THE PLANT X IZUMISAN ENSEMBLE(INT)

DJ PONTIAC(DK)

Søndag d. 26. september fylder Christiania 50 år. Det er altså tid til ... FEST! Og selvom festen ikke bliver så stor, der først var lagt op til skal det ikke gå ufejret hen, når Fristaden runder et halvt århundrede! Så kom med til en herlig aften med en in-house Loppen line-up bestående af både DJ's og liveband. Og så er det hele GRATIS!

Christiania havde med Freetown Festival dækket op til den helt store fest med en lang række danske og internationale bands og solister. Men som så mange andre arrangementer, kunne det desværre ikke lade sig gøre i år. Men fandeme om vi ikke skal fejre fødselsdagen alligevel, og når det nu er på Loppen, skal der selvfølgelig musik på programmet!

Derfor kan du kvit og frit komme ind og høre nogle af de rocking projekter, som lopperne går og pusler med, når de ikke står bag baren eller i garderoben. Glæd dig til en masse elektronisk musik i forskellige afskygninger med N.E. Girl, The Plant x Izumisan Ensemble og DJ Pontiac.

N.E. Girl har de sidste år sat ild til dansegulvet rundt omkring i København. Hun kommer oprindeligt fra London og selvom hendes stil er meget alsidig, så lægger hun ikke skjul på sin kærlighed til musikken fra den engelske undergrund, når hun mixer forskellige stilarter som jungle og UK bass-genrer som f.eks. grime.

N.E. Girl er garant for at starte en fest, og da Pumpehusets Byhave åbnede i april 2021, var det næsten umuligt at blive siddende i det ellers restriktionsramte Danmark. Så glæd dig til at fyre den af med hende, når Christiania fylder 50 år.

The Plant x Izumisan Ensemble er baseret på ideen om et frit udtryk i et delt univers af mørk, introspektiv energi - bygget op omkring en live-improviseret sammensmeltning af elektroniske lydflader og akustiske instrumentering bestående af eklektiske trommer, tunge guitarer, synthfigurer og klarinet.

Gruppen har tidligere stået bag live-soundtracket til tre obskure filmvisninger på Loppen centreret omkring filmene Metropolis, Häxan og Dr. Jekyll & Mr. Hyde. I løbet af sommeren 2021 har man også kunne opleve The Plant x Izumisan Ensemble på både House of Noise og Sorte Firkant Festival på Nørrebro. Inden ensemblet går på sørger DJ Pontiac tech og deep toner til at varme aftenen op, så der er masser af grund til at kigge forbi Loppen til Christianas 50 års fødselsdag!

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 26. sep 2021
Add to Calendar