FREDAG 26. FEB 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 70/120/150KR

CHILDRENN (RELEASEFEST FOR 'ANIMALE')

KRISTIAN MARSTAL

DJ ANDERS GRØN

Entré: 70kr. // 120kr. inkl. CD // 150kr. inkl. LP

 

CHILDRENN

Childrenn består af Manoj Ramdas (The Good The Bad, Sort Sol, Raveonettes, SPEkTR m.fl.), Jakob Jørgensen (Psyched Up Janis), Jakob Brixen (Mechanical Bird, Kloster, Hymns from Nineveh) og Rune Nugge Kristensen (Powersolo). 

CHILDRENN albumdebuterer hos Target Group med pladen "ANIMALE", som er indspillet i Jens Benz Studio og White Dwarf Studios i København og mixet af Randall Dunn (Sunn o))), Earth, Six Organs of Admittance m.fl.) i Avast! Recording Studios i Seattle.

Live præsenterer det yderst velspillende band en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetitiv og desperat rockmusik. 

 

KRISTIAN MARSTAL

Med afsæt i synthesizers, sender musiker og komponist Kristian Marstal lytteren ud på en mørk rejse, hvor dragende repetitive forløb er de bærende elementer. Kynisme og melankoli smelter sammen i de faste rammer, hvor puls og fremdrift holder éns opmærksomhed skærpet.

Kristian Marstal studerer til dagligt på Rytmisk Musikkonservatorium og spiller i bandet Shiny Darkly. Han har som pianist desuden dyrket det klassiske klaverrepertoire i flere år og har en forkærlighed for tysk kunst og musik.

 

DJ ANDERS GRØN (Spids Nøgenhat)

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 26. feb 2016
Add to Calendar