ONSDAG 29. MAJ 2024 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 250KR

CANNIBAL OX(US)

PAS PÅ (SIGO & HERLOV.E)

Harlem-hiphop duoen, Cannibal Ox, er tilbage i Europa med en hyldest til det legendariske album The Cold Vein, samt helt friske tracks fra deres kommende album! Gå ikke glip af en aften med legendarisk lyrik på Loppen den 29. maj!

Cannibal Ox er på landevejen igen, denne gang med missionen at hylde over 20 års musikalsk katalog med originale hiphop-tracks. Når turen stopper ved Loppen, har den legendariske duo både klassisk materiale fra deres anmelderroste debutalbum, The Cold Vein, samt friske baskere fra det kommende album Aireplane med i tasken. De lyriske legender kommer ikke til at holde sig tilbage, så der er lagt i gære til en aften med sprængfarlig lyrik og dødfarlige beats til alle hiphop-elskere den 29. maj!

PAS PÅ (SIGO & HERLOV.E)

 

Duoen sigo og herlov.e er en del af rapkollektivet PAS PÅ, der leverer kynisk og legesyg alternativ/abstrakt hip-hop. Med et punket ethos og ganske fjollede og støjende live-performances, er dette et all-star line-up af det selvproklamerede bedste eksperimentelle hip-hop i Danmark (hvilket ikke siger særligt meget, hvis de selv skal sige det). Med inspirationer såsom JPEGMAFIA, JID, billy woods, Death Grips, Earl Sweatshirt og Eric Andre har PAS PÅ skabt et ganske klamt lydunivers: Invaderende bas, forpinte samples, lidt støjende guitarer og synths hist og pist - atmosfærisk er nok et godt buzzword. Og så bliver der også rappet og råbt lidt. De har før spillet sammen som support for billy woods på RAV.

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 29. maj 2024
Add to Calendar